Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SanSan

umowa za zastepstwo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość SanSan

prosze o odp prawie 2 lata pracuje na umowe o zastepstwo, umowe mialam przedluzona do konca sierpnia 2009-powiedziano mi ze pani x zglasza chec powrotu do pracy wlasnie na sirpien roku (jednak w umowie jest aneks ze pracuje do czasu powrotu pani x), w zeszlym roku dostalam skierowanie na usuniecie kamieni zolciowych , musialam "ustawic sie w kolejce" termin mam wyznaczony na przyszly tydzien, a 2 dni temu dowiedzialam sie ze pani x za ktora pracuje wraca od 5 stycznia do pracy (ponoc wszyscy juz wiedzieli przed swietami ale nikt nie chcial mi ich psuc ):-/ wiec koniec mojej umowy kazali mi zaraz przejsc na zalegly jakis urlop a od 31 grudnia jest koniec mojej umowy co ja mam teraz zrobic? z tego szoku nie powiedzialam ze przeciez jestem umowiona na operacje czy mozliwe jest zebym poszla w poniedzialek po l4, pozniej przeszla w terminie operacje w tygodniu i dalej na l4? kolezanki mowily mi o jakiejs ochronie do 2 tygodniu po ukonczeniu umowy, ze jezeli osoba zachoruje to nalezy sie L4 ale ja nic o tym nie wiem... co ja moge teraz zrobic?

Gość zalozylas kolejny taki
topik a przeciez dziewczyny juz ci odpowiedzialy :P jak nie wierzysz to poczytaj przepisy lub skontaktuj sie ze specjalista.