Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzczyzna 25l

nie wierzę że ktoś mnie pokocha

Polecane posty

Gość męzczyzna 25l
To że ktoś mnie pokocha wydaje mi się zupełnie nieprawdopodobne po prostu nie wyobrażam sobie że jakaś dziewczyna moze się we mnie zakochać.Skoro starrtowałem do tak wielu dziewczyn i wszystkie odrzuciły moje starania to znaczy że jako męzczyzna nie nadaje się do niczego a moje miejsce jest na wysypisku śmieci.

Gość animinka.
jakbym była gejem to bym chciała poczuc w dupie oj bym chciała

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica przeciez sama pytasz glupia pindo, nie widzisz ? to ci odpowiadam. Nie dosc ze gruba rura, to jesszcze glupia jak but ..... I TY MASZ CHLOPAKA ??//????/

Gość chlop jak dąb
animinka. kiedy mialas ostatnio chuja w cipie ? chyba dawno temu, musisz posprzatac pajeczyne....

męzczyzna 25l - weź sie w garsc, bo takim smęceniem nic nie zdziałasz tylko pogarszasz swoja sytuacje :) a skoro masz kolegów którzy maja juz zony itp. to moze tak by Cie zeswatali :)

Gość animinka.
poległeś gościu hahahah BUT?! co to o urwa. proponuje ukończyc liceum :P

Gość animinka.
a czepiaj sie mej cipki. anaalfabeto;p hahaha

Gość męzczyzna 25l
po prostu myslę że moze powienienem popełnić samobójstwo bo mam już dosyć swojego życia ale brak mi odwagi i nie wiem co dalej.

Gość kobieta20pareLat
no z takim podejsciem to na pewno nie znajdziesz troche wiary w siebie;)

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica wyglada na to ze ty masz kompleks mojego chuja bo ciagle o nim wspominasz, marzy ci sie uniwersalny rozmiar ???? wejde w ciebie, az zajeczysz z rozkoszy animinka. nastepna glupia pinda ? But ? nie wiesz co to jest but kurwa? nie ponizaj sie bo cie przerzne jak dziwke....

Gość chlop jak dąb
mezczyzna 25l, a wez sie juz zabij, to dla ciebie jedyne wyjscie... placzesz i placzesz... z kobietami trzeba ostro, one to lubia

Gość męzczyzna 25l
wiem że nie znajdę dlatego powienienem umrzeć.

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica moja idealna partnerka ma takie libido jak 10 ciebie... ona mogla by ci powiedziec ze nie masz ochoty na dymanko...

Gość kobieta20pareLat
a nie uważasz ze nie warto popelniac samobojstwa?? moze lepiej cos zmienic w życiu?? jak cie sie cos nie podoba to pomysl w jaki sposob mozna to zmienic. moze zapisz sie na jakis kurs np. tanca?? tam mozna poznac ciekawych ludzi i przy okazji czegos nauczyc;)

Gość chlop jak dąb
gosc ktory uzala sie nad soba, nie ma prawa nosic miana mezczyzny....

Gość męzczyzna 25l
Ale ja tak siebie strasznie nienawidzę czasem łaże po różnych niebezpiecznych osiedlach w nadzie że ktoś mnie pobije ale bezskutecznie:(

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica i kurwa daltego chodzisz taka niedojebana, za malo ci seksu daje... moja partnerka ma wielkorkotne orgazmy, a jezeli ma 1 to uwazam to za porazke...

Gość chlop jak dąb
masz racje zakochanazłośnico przepraszam cie za wszystko :) PS nie mam dziewczyny nikt mnie nie chce..brakuje mi sexu :(

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica jedna porazka tutaj jestes ty, zaraz obok tego cwoka autora... przerznal bym cie to bys zapamietala to do konca zycia robiac palcowke za kazdym razem

Gość kobieta20pareLat
jesli nie wierzysz ze cie ktos pokocha to pewnie tak bedzie bo nie dasz szansy zadnemu uczuciu

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica hahahah strasznie nisko upadlas zeby sie podszywac hahah jestes ZEREM... gruba pino :( smutne ale prawdziwe

Gość chlop jak dąb
frosta nastepna ktora potrzebuje mojego penisa.... spokojnie... moge sie rznac bardzo dlugo