Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulelele

Jak mozna byc takim podłym?

Polecane posty

Gość ulelele

Bylam w zwiazku z facetem.Powazne plany z jego strony.Myslalal o zalozeniu rodziny.Rozmowy o dziecku.Zaszlam w ciaze.Przez 2 pierwsze miesiace cieszyl sie ze bedzie tata.Ale zerwal ze mna z dnia na dzien bez slowa wyjasnienia.A wczoraj zobaczylam go z jego "bylą "dziewczyna.

kochana po czynach się sądzi człowieka nie po tym co mówi. Od gadania do robienia długa droga. Współczuję sytuacji. Bądź dzielna i nie daj się! Pamiętaj, że na ojcu dziecka spoczywa obowiązek alimentacyjny. Jak chciał mieć dziecko niech teraz wywiąże się ze swoich ojcowskich obowiązków.

Gość ulelele
Wiem.Ale przez cały czas zwiazku bylo dobrze.Nawet znajomi ktorzy go moi poznali, mowili ze fajny facet.Ze widac ze mu zalezy.A teraz wyskoczyl z czyms takim.On wyjechal za granice jak bylismy razem na 5 miesiecy.Przed tym zaszlam w ciaze.On sie dowiedzial dopiero po wyjezdzie.Mowil ze sie cieszy i wogole.PO 2 miesiacach zerawl ze mna.Kontakt sie urwal.A teraz wrocil na swieta a ja go zobaczylam z jego bylą dziewczyna.Jetsem ciekawa czy ta jego "była"- "nowa" wie o tym ze on bedzie tata.

Gość Nulka27
na to zachowanie nie ma slow!niestety faceci tacy sa:(((nie mowie ze wszyscy ale mnie jeden taki tez niszczy psychicznie jak nie wiem a ja idiotka do kwadratu wciaz cos do niego czuje i nie potrafie go wyrzucic z mojego zycia!a takie odgrzewane zwiazki to paranoja!Trzymaj sie kochana!🌼

Gość ulelele
A ten to udaje ze wogole mnie niezna.Mieszkamy 300m od siebie.Mieszkalam u niego jakis czas.A teraz ona tam mieszka z nim.Czym taki facet sie kieruje.On ma 30 lat.

Gość ulelele

Gość przeciez wiesz czym

Gość Nulka27
oj niestety wcale nie jest powiedziane,ze z wiekiem bedzie lepszy.Przeciwnie;faceci na starosc glupieja,palma im odbija albo musza sie w jakis sposob dowartosciowac,szkoda tylko ze najczesciej czyims kosztem:(((

Gość ulelele
Ale jak mozna byc takim?I tak zrobic?Jesli trakowal ten zwiazek jako zabawe po co to wszystko bylo?A on ma wszystko gdziesz, bawi sie ze sowja "nowa" dziewczyna.A mnie mnie ma gdzies.Czym taki czlowiek sie kieruje?Widocznie ja jestem glupia i naiwna.

Gość jhaaaaaa
współczuje ci, masz przerabane

Gość Nulka27
niezrownowazony gnojek,ciekawe jak sie obejdzie z ta "nowa" dziewczyna-ja tu nie wroze nic dobrego.No i ciekawe kiedy ma zamiar oznajmic ze bedzie tatusiem???

Gość ulelele
Nulka 27.Powiem ci tak on z ta dziewczyna byl juz 2 razy.Najpierw byli ze soba 8 miesiacy.Rozstali sie po okolo 4 wrocili do siebie z powrotem.Byli jakies 3 miesiace.Rozstali sie.Potem mnie poznal bylismy razem.I teraz spowrotem wrocili do siebie.Chciaz jak bylsimy razem tylko raz o niej wspomnial.Niechcial o tym mowic.Powiedzial ze to przeszlosc.Wlasnie widac.

Gość Nulka27
nie wiem,ale wydaje mi sie ze on po prostu zawsze chce kogos miec przy sobie,niestety dzieki temu Ty masz sie teraz tak zle:(Po prostu bawi sie ludzmi,nie liczy sie z ich uczuciami,ktos mu powinien wylac kubel zimnej wody na łeb,a wogole to mysle ze istnieje sprawiedliwosc i wtedy kiedy u Ciebie slonce zaswieci on bedzie cienko piał

Gość just a dream
tak ale zejdźmy na ziemię. Dziecko w drodze i żeby zaświeciło dla Ciebie choć troszkę słońce to przydałyby się alimenty. A kij mu w oko z kim się spotyka i co porabia... /:

Gość Nulka27
racja!szkoda ze to wlasnie z tym palantem ale z pewnoscia dzidzi wynagrodzi Ci to wszystko czego zabraklo szanownemu tatusiowi

Gość ulelele
Nulka27 co masz na mysli?Narazie mnie ta sytuacja przeraza.Tymbardziej ze mieszkam w malej miejscowosci, on mieszka blisko mnie jakies 300m.Widzialam go z nia tylko raz chyba wczoraj z daleka.Ale on mnie niewidzial.Nawet jego matka z ktora mialam dobry kontakt wczesniej, powiedziala ze on z nia niejest i on do niej niewroci.Kryla go.

Gość a dokladnie
wspolczuje Ci tak naprawde nigdy neiwiemy z kim mamy do czynienia ile asz lat jesli moge wiedziec?a ile on

Gość ulelele
jaa 24, on 31

Gość a dokladnie
jednym slowem zachowal sie jak skonczony dupek inni w jego wieku maja juz zalozone rodziny .dlugo byliscie razem?

Gość Nulka27
no to niezla rodzinka,jak mamusia tak synusia wychowala to juz nie dziwne;a moze on z tych co to cale zycie wszystko mieli podane na tacy?takie rzeczy potem wychodza:( mysle ze z poczatku moze byc ciezko,ale jak zobaczysz ile radosci da Ci dziecko to dasz sobie rade,a teraz to Ci sie nie dziwie ze sie boisz bo to nowa i niestety malo ciekawa sytuacja;ale wstydzic on sie powinien bo jest egoista do kwadratu.Aha i jeszcze jedno pamietaj ze jak urodzisz dziecko to juz nigdy nie bedziesz sama:)

Gość całkowicie czarny kot
Najzdrowiej w takich sytuacjach jest myśleć o sobie (w Twoim przypadku o sobie + dziecku) i chociażby serce bolało, łzy nie przestawały lecieć, a umysł nie pojmował tego co się wydarzyło - nazwać rzeczywistość po imieniu, faceta określić odpowiednim epitetem i... zająć się tym co ważne. Ty i bobas i plany na przyszłość - to priorytet. Reszta jest nieważna. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość rozbawiona____
znaczy sie zwyczajny skurwiel z nigo.. mam nadzieje,ze choć alimenty z drania sciagniesz solidne...:) powodzenia:)

Gość ulelele
Jego matka rozstala sie z jego ojcem jak on mial 3 latka.Jego wychowywali dziadkowie.Bo matka wolala nowego faceta niz wlasne dziecko.Z Ojcem niema wogole kontaktu od tamtej pory.

Gość ja mam pomysla
Jak urodzisz dziecko, znienacka odstaw je do tatusia i niech wychowuje (jest tak samo uprawniony i zobowiązany do tego jak Ty). Potem nie odbieraj telefonu itd. Po tygodniu laska się wyniesie, a on na przyszłość zrozumie, czemu opieka nad młodym to taka ciężka i kosztowna praca (czyli dlaczego ma płacić alimenty terminowe i duże) :D

Gość całkowicie czarny kot
no to już wiesz jakie ma wzorce wyniesione z domu rodzinnego - jego historia rodzinna jest bez znaczenia najważniejsze jest dziecko :-)

Gość ulelele
Najgorsze ze ja o tym wszystkim dowiedzialam sie dopiero jak sie rozstalismy.A jagbylismy razem to kazdy nabral wody w usta i nic niepowiedzial o nim .Chociaz ja o samego poczatku naszej znajomosci bylam ostrozna, niechcialam sie angazowac.Balam sie ze ktos mnie zrani, oszuka.Mialam takie obawy.To on zabiegam o mnie.Po jakims czasie zakochalam sie.I dalej bylo ok.Potem zaszlam w ciaze , cieszyl sie ze bedzie tata.Trawalo to jakies 2 miesiace a potem koniec z dnia na dzien.Odszedl bez slowa.Powiedzial jedno zdanie."Ze niewidzi przyszlosci ze mna, podjal decyzje i jej niezmieni".

Gość ulelele
Do ja mam pomysla.Napewno tak niezrobie.Niedam mu dziecka, a tymberdziej niepozwole zeby mialo stycznosc z ta dziewczyna.A tak poza tym on ma gdziesz mnie a tymbardziej dziecko.A on sie boi ze ona sie dowie ze jej facet bedzie tatusiem.

Gość werere
A on kiedys zrozumie.JAk zobaczy swoje dziecko a ono odwroci sie w druga strone i uda ze go niezna. "Udowodnij swemu dziecku, że naprawdę je kochasz,Niech twoja miłość nie będzie na pokaz,Pamiętaj zawsze-ile dasz tyle dostaniesz,Wspomnisz moje słowa gdy na starość sam zostaniesz... "

Gość Mahbub
masz z ta laską jakiś kontakt?? on sie nią bawi...pewnie teraz dyma w najlepsze a zaraz nawieje zagranice i pies go srał... za wczasu dowiedz sie gdzie za tą granicą przebywa...ciezko0 jest sciagnac z kogos alimenty jak nie ma dochodow w polsce