Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emma B

czy wasze dzieci tez budza sie

Polecane posty

Gość Emma B

z przerazliwym płaczem:( bo moj syn ma 9 miesiecy i i budzi sie z wielkim płaczem ,juz niewiem co o tym myslec

moja córa tak miała. i tak wymyśliłam, że jest parę przyczyn: 1. zęby - nawet jak wyraźnie nie idą, to mogą boleć dziąsła 2. przeżycia w ciągu dnia - dziecko rozwija się, ma coraz więcej emocji, przeżywa mocno to co dostrzeże w ciągu dnia, czego się nauczy, zaczyna zauważać jak świat jest wielki :) 3. rośnie - moja córa jak miała 1, 5 roku, to płakała, że bolą ja rączki i nóżki. no i faktycznie, za jakiś czas zmienialiśmy rozmiarówki :) pamiętam, że ciężko było, ale to mija :) moja córka płakała, jakby ją ze skory obdzierali, wołała \"mama\", ale nie dała się dotknąć. przy każdej probie przytulenia, wyrywała się i było jeszcze gorzej. potrafiła tak długo.

Gość Emma B
u mojego tez trwa to juz ładnych pere tygodni ,budzi sie i płacze okropnie jak by niewidomo co sie działo az sie zanosi

Gość mamamartynki
Kurcze ja przeżywam to od 16-stu msc. Horror. Kiedyś chciała się przytulać w nocy a teraz właśnie też mnie odpycha a czasami nawet bije. Serce pęka a dziecko drze się jakby ją ktoś ze skóry obdzierał. Kiedy jest bardzo źle podaję jej neospasminę i trochę pomaga.