Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Watch This

Sponsoring...

Polecane posty

Moja koleżanka od dwóch lat ma sponsora.Kupuje jej to co jej sie tylko zamarzy.Mówi,że to jest najłatwiejszy sposób na zrobienie kasy.Nie potrafiłabym tak.Gdzie jakaś moralność? A co Wy sadzicie na ten temat?

Gość też
szukam sponsora ale cięzko znaleźć odpowiedniego,najczęściej jak podaję swoją cenę to przechodzi im chęć na spotkanie

Gość gienowefa
ja bym w zyciu nie potrafila za kase . To nic innego jak prostytucja tyle ze ze stalym klientem

Gość Blondi87
a wiecie co ja wam powiem. W dzisiejszych czasach sponsoring to dobra rzecz (choc sama obecnie nie mam i nie szukam). Faceci i tak chca tylko seksu(nie wszyscy) , kochaja was jak chca seks, pozniej zdrady , rzucianie i nowa laska za free. A my kobiety co mamy z tego? Nic. Tak przynajmniej kasa jest z tego.

Gość praca nie zając
jak nic nie macie ? :O Seks to mało a od takiej która twierdzi, że seks jest tylko przyjemny dla faceta to niechciałbym nawet z dopłatą od niej :O :O :O

Blondi87 Dobrze mówisz:)Ja sama miałam kiedyś sponsora.Ale przestaliśmy sie spotykac kiedy wyjechałam z naszego miasteczka na studia.

Gość samotna mamuska
wstyd dawac dupy za kase blech oblesne jestescie. zwykla prostytucja!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Blondi87
tak to lepiej dawac dupe za darmo jakims cieciom ktorzy i tak cie rzuca dla innej Ludzie, to jest 21 wiek. wole miec przyjemnosc i kase niz przyjemnosc i ryczec po facecie. ŻYCIE.

Gość praca nie zając
Z całym szacunkiem do Kobiet przez duże K , co tu za brednie wypisujecie :O Za darmo ? jakie darmo widać że nie byłaś dobrze "nadziana" hahahaha a jak lubisz panów typu Bears to śmiało puszczaj się za kasę :O

Gość Blondi87
Bylam wiele razy dobrze nadziana:] albo wole miec przy tym rowniez kase, niz plakac po jakims dupku.

Gość samotna mamuska
a kto mowi o dawaniu dupy byle komu> lubisz sie dupic to sie dupc za kase prostytuto. j mowie o milosci miedzy dwojgiem ludzi i sexie ktory ich wiaze i o uczciwej pracy a nie o dawaniu komu i gdzie popadnie za kase lub za free

Gość praca nie zając
nie byłaś :O hahahaha Ty to się chyba podniecasz tylko na widok Kazimierza Wielkiego albo Jagiełły tylko uważaj bo niedługo będziesz dostawała takie z podobizną Mieszka Pierwszego :O

Gość Marcin Kabat
blachara i tyle

Osobiście łatwiej bym zaakceptował fakt, gdyby okazało się ze własna kobieta była prostytutką niż gdyby okazało się zę zajmowała się sponsoringiem. Prostytucja nie ma w sobie tej odrażającej obłudy. Więc prędzej bym zaufał byłej prostytutce. .