Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Tak mi sie chce kobiety...

Polecane posty

Lusesita :P chyba na pęczki :classic_cool: a Myrevin to ciekawego co ma lepszego od kobiety ? dwie kobiety ? :O ale skisiłam, haha.

Gość t b d t
Skąd pomysł na nick "Żabi kruk" ? żaba to żaba ,kruk to kruk.Istnieje jakaś hybryda o której nie mam pojęcia?

Tbdt, jesteś tu zapewne świeżynką, więc informuję uprzejmie,że żabi kruk jest tu od lat, wszyscy starzy bywalcy go znają, a nawet lubią te jego smęty. I nieważne czy jest hybrydą - bo jako taki .tak czy siak, jest pod kafeteryjną ochroną.

Gość t b d t
Ja nie chciałam nikogo urazić.Ciekawi mnie tylko skąd pomysł na jak by nie patrzeć oryginalny nick :)

Tego to nie wiem, ale "żabi" jest tu już legendą. Jak kiedyś przestanie pisać, to będzie mi go brakować. Podobnie jak słynnego dziary, który co jakiś czas pisze teksty przepełnione nienawiścią do świata i siebie. Dziara ostatnio nie pisze, brakuje mi jego bólu istnienia. Mam tylko nadzieję,że sobie czegoś nie zrobił, bo chciał. Dziara jest z innego świata. A może już "był"....Szkoda by było.

Nie jestem onanista. Nie robie tego, chyba ze nieswiadomie. Nie jestem takze nudnym facetem. Mam spora wiedze i zainteresowania. Aczkolwiek jestem niesmialy i malomowny. Jesli poznaje dziewczyne na poczatku zazwyczaj nie mowie duzo - co moze wydawac sie dziwne, ale jesli mamy wspolne tematy to moglbym z nia rozmaiwac dlugoooo... Czasami sie zale na forum, ale to z tego powodu ze nie mam do kogo. Czasami prosze o rade ;-)

Zabi, ja to już na emeryturze będę, a ty nadal będziesz pisał o swoim poszukiwaniu kobiety. :D Jesteś jak "neverending story". Ciągle siedzisz na obczyźnie? Może wracaj do kraju, co? :D

Faceci... Wiecie co z Wami nie tak ze tak bez kobiety musicie? Ja wiem - wzrokowcy wszyscy i omijacie te brzydkie :P A one tez moga byc calkiem nieglupie - a po ciemku prawie kazda sie na male pieszczoty nada. No ale coz, perfekcjonisci tacy :D

Tak mysle o powrocie. Ale w moim przypadku najlepiej jest wracac do duzego miasta - Krakow lub Warszawa. Tam sa najwieksze szanse zdobycia dziewczyny takiej normalnej, inteligentnej ;-) Ale jeszcze w Londynie posiedze; moze zlapie jakas lepsza prace, pojde do jakiejs szkoly.

Gość pierotteqq
Les derniers seront les premiers ostatni beda 1:P

Gość nbnbnbbnbn

Gość bronia ze wsi
a mi sie chce faceta i nie jecze :classic_cool:

Gość zycie jest brutalne