Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzatajaca kasia

----FIRMA SPRZĄTAJĄCA------dobry pomysł?????

Polecane posty

Gość sprzatajaca kasia
monia oczywiscie też biore to pod uwagę zeby zainwestować w taki sprzęt jednak jesli nie dostanę dotacji to nie dam rady bo swoich oszczednosci mam 8 tysięcy na ten cel. I jak idzie koleżace?

Gość moniaaaaaaaaa
szczerze mówiąc to średnio zależy jakie miasto, nasze na wschodzie, niewielkie. Jakieś okna myje i koleżankom dywany. Nastaw się na najbogatszych nowobogackich.

Gość sprzatajaca kasia
monia wlasnie w mojej miejscowości jest mnostwo bogatych ludzi wiec licze że taki biznes się przyjmie. Mowisz ze srednio jej idzie?a ma to połączone rownież ze sprzątakiem domów?A może słaba reklama.U mnie sporym plusem(tak mi sie wydaje) jest to ze mieszkam w sredniej miescjowosci.Wszyscy szybko sie oreintuja jesli powstanie coś nowego, trudno tu przeoczyć nową firmę...

Gość moniaaaaaaaaa
więc do przodu i rozpatrz się w dotacjach, ludzie pobrali po 25 tys. z różnych źródeł i to bez problemów, a będziesz dzięki temu bezkonkurencyjna. Ja w USA parę antyków na początku ludziom chlorem potraktowłam więc bądź ostrożna i powodzenia

Gość sprzatajaca kasia
moniaaa dzieki za rady:)Musze zabrać się za porządny biznes plan.W tej dziedzinie najważniejsza reklama!!!planuję kilka reklam rozwiesić w miescie, atakować ulotkami.,myślę że napewno ktos się zainteresuje:)Z początaku sama mogę jezdzić na sprzątania pozniej poszukam jakąś panią w srednim wieku zeby mogła sobie dorobić

Gość sprzatajaca kasia
poszperałam w neie i takie firmy istnieją czyli jednak ktoś z nich musi korzystać. Sa też firmy ktore zajmują się tylko i wyłacznie sprzataniem nagrobków biorą po 40 zł-szok!!!:)

Gość moniaaaaaaaaa
na wszystkim można zarobić. Jak byś dorzuciła jakąś garmażerkę jeszcze przed świętami np?

Gość sprzatajaca kasia
moniaaaa heheh pomyśle nad tym:P A Ty monia co otworzyłaś swojego?jsteś zadowolona?

Gość moniaaaaaaaaa
właśnie zamykam firmę i pracuję już u kogoś. Kiepski marketing i siła przebicia u mnie, ale sprzętu nakupiłam i się przyda

Gość tylko uczciwie
plac pania od sprzatania,bo nie beda szanowaly pracy i wtedy masz klopoty pewne

Gość sprzatajaca kasia
monia a jaka mialas firme? tylko uczciwie, mysle ze 10 zł/h nie ejst chyba zle???

Gość ja pracowalam
w takiej firmie wlasciciel stosowal wyzysk i zostal bez ludzi do pracy,uwazal ze jak da stawke netto 8zl to jest super

Gość tylko uczciwie
wez pod uwage ile godz bedzie sprzataczka pracowac bo np isc nazasowac ( to ciezka praca fiz) sie przez 3godz tj 30zl i odjac przejazd do pracy i z pracy no to nie wiem czy to tak luks

Gość sprzatajaca kasia
tylko uczciwie hmmm nie wydaje mi sie zeby 10 zł było mało.Ja tak jak mowie poszukam pani ktora bedzie chciala sobie dorobić bo bede zatrudniac na umowe zlecenie.

Gość za 10 zl na godz
to mozna klocka postawic wyzskiwaczko

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Sprzątanie mieszkań domów posesjii biur tanio szybko i solidnie FHU ANNEX zapraszamy tel kontaktowy 665925321 Bydgoszcz serdecznie zapraszamy !!

Gość gaciar
Wiem, że u nas firma http://www.wojmargliwice.pl/ ma bardzo duże zainteresowanie - teren śląska. Sami korzystaliśmy z jej usług. Przy dużym sprzątaniu naprawdę szkoda na to czasu. Lepiej całą pracę zlecić.

Gość kurkanagrilu
pomyśl o biurach lepiej - mniej tam można nabroić, czy ukraść, jak zdobędziesz renomę i pewnych ludzi to idź w domki - jak ci się będzie chciało

Wg. mnie taka firma świetnym pomysłem, ale to też zależy w jakim mieście. Dobrze gdy społeczeństwo jest bardziej zamożne, bo wtedy najprędzej trafi się możliwość zarobku na mniejszych powierzchniach ;)

Gość gość
Właśnie zakładam taka firmę sprzątająca, myślę o sprzątaniu mieszkań, domów, biur, myciu okien i praniu dywanów. U nas jest też sporo domków jednorodzinnych więc może tez mycie tarasów, ogrodzenia? Myślałam o zakupie maszyny parowej do takich specjalnych celów , coś z tego bym chciała wybrać www.maszynyparowe.com jak myślicie, dam sobie z tym rade i czy to sie sprawdzi?

Gość gość
O tym czy jest z tego biznes przede wszystkim swiadczy to jak ktos wykonuje swoją pracę i czy ma głowę do tego, zeby sie zareklamować, ja do domu nie biorę firm sprzątających, ale do miejsca pracy juz tak bardzo sobie chwale robote http://www.eps.gdansk.pl/ i w niedalekiej przyszłosci nie widze nikogo kto mógłby ich zastapic, szansa zawsze jest

Gość ewelintka
To jest bardzo dobry pomysł i duże odciążenie jak się ma mało czasu na wszystko. Ja tak biegam dom, praca, szkoła z dzieciakami itp. że na sprzątanie to już dnia brakuje. Mąż wynajął firmę http://purezza.pl i teraz zawsze jest czysto u nas i mam spokojną głowę. Pomysł jest w sam raz dla zapracowanych kobiet.

Gość gość
Ja mieszkam w Gdańsku a i tak korzystam z usług firm sprzątających głównie na barak czasu i wygodę. Najlepszą spośród wszystkich okazała się do tej pory http://www.eps.gdansk.pl/

Gość gość
ja czasami korzystam z usług firmy sprzątającej www.mbt-engineering.pl/ kiedy ktoś jest zapracowanyt nie zawsze ma czas na sprzatanie wiec to bardzo dobry pomysl

Gość gość
Generalnie tak, sam korzystam z firmy sprzątającej, ale nie w domu tylko biurze, nazywa się www.eps.gdansk.pl, świetnie i rzetelnie wykonują swoją pracę, a tego od nich wymagam najbardziej, więc jeśli zdecydujesz się na taką pracę miej na uwadze dobro klienta.

Gość gość
ja mam umowe z www.thomas.biz.pl i mysle, ze to jest dobra umowa :) zwlaszcza, ze naprawde sprzatanie biura nie nalezy do latwych rzeczy no i raczej samemu sie tego nie robi:)