Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glooo

Podnieca mnie mysl o sexie z duzo starszym facetem ,mam 26 lat

Polecane posty

Gość ppliii
wie czego chcesz

ja mam faceta 10 lat starszego 39 lat i seks jest fantastyczny Nauczył mnie osiągać orgazm ,musze być dlugo stymulowana nawet godzinę a żeden mój rówieśnik nie miał cierpliwości Kończył gdy ja zaczynałam sie rozkręcać

Gość mlada21 a on 44
ppliii pewnie, ze wie:):) i co by nie mowic z dnia na dzien seks jest coraz lepszy...

masz rację to są zupelni inni kochankowie niż rówieśnicy ktorzy tylko chcą swojej przyjemnosci.Ja należe do kobiet długodystansowych i żadnym factem nie miałam orgazmu bo nie wyrztymywali mojego "tempa"

Gość bfdhd
annnkaaa28 - masz e-maila lub gg bo chciałabym z Tobą popisac

Gość Kokardka we włosach
Mam 19 lat i też mnie podniecają mężczyzni przed 40. Może dlatego, że mając 18 lat poznałam fantastycznego faceta. Z nim odkryłam ten świat seksu. Przy nim czułam się nie jak dziewczyna, lecz jak kobieta. Szkoda , że tak to sie skonczyło ... wyjechał bo awansował w swojej firmie, a ja musiałam zostać z powodu szkoły. Ale pozostały mi cenne wspomnienia. Wiele mnie nauczył ... jak czerpać rozkosz z bycia z kimś kogo darzy się miłością i zaufaniem. Mam nadzieję, że kiedyś to wróci ...

Kokardka we włosach - nie masz ochoty popisac na gg??

Gość mlada21 a on 44
annnkaaa28 ja tez troche potrzebuje, aby osiagnac orgazm:):) i co by nie mowic za kazdym raazem jak sie kochamy zawsze go mam bo on stara sie aby najpierw mi bylo przyjemnie a potem jemu:):)

Gość asda
seks ze starszym facetem jest boski! dwa lata temu spotykałam sie kiedyś ze starszym facetem (ja miałam wtedy 24 on 37) ale nasze drogi sie rozeszły. dlugo Go wsponimałam :D nawet w te Swięta trochę zatęskniłam za seksem z bardziej doświadczonym Miskiem ;)

Gość Kokardka we włosach
02193 nie gniewaj się, ale wolę normalne przyjaznie w realu, podobnie jest z poznawaniem :). Ale miło mi bardzo .

dokładnie mój Misiu tak postepuje.zawsze ja a potem on.zaden rówieśnik nie wytrzymywał albo gryzł mi sutkie że bolały przez tydzien albo ciągnął za wargi że zwijałam się z bolu a te głupki mysleli że jestm podniecona

Gość ppliii
mlada21 a on 44 życzę tobie abyś tak miała zawsze pamiętaj na to pracuje się we dwoje. POWODZENIA

starsi faceci- co czujecie gdy wiecie ze sie podobacie młodej dziewczynie?? prosze o szczere odpowiedzi

Gość boo boo
czujemy jakby 20 lat ubylo