Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrollaaa

SEN-brudna woda...- co znaczy?

Polecane posty

Gość karrollaaa

Ciagle mi sie to sni :O stało się męczace, juz mam jakies schizy... Niby nie wierze w takie rzecz ale... to cos oznacza! :( Śni mi sie ze jestem w łazience, spuszczam wode a woda z wc wylewa się, na podłoge wszecdzie, taka szara brudna woda... zawsze sie boje tego snu. Ostatnio tez woda z wanny...nie moge ad tym zapanowac, szara woda wylewa sie na podłogę :O Zaczyna mnie to przerazac. CO OZNACZA TAKI SEN???

Gość woda brudna oznacza
bodajze chorobe......

Gość karrollaaa
tzn...??? moja ?? Pytam naprawde powaznie. Ten sen jest baaardzo częsty! :O

Gość karrollaaa
hmm...to wiem, sprawdze Ale mysłalam ze ktos bardziej sie na tym zna :(

Gość maxxiorr
mętna - grożące niebezpieczeństwo zalewająca dom - niebezpieczeństwo ze strony fałszywych przyjaciół

Gość kasia2020
Czyli kiepsko :( Może weź się za siebie... Więcej rozryki, jakieś rozmowy z przyjaciółką i zakupy, rozrywki, znajdź sobie mężczyznę, zacznij uprawiać jakiś sport. Też kiedyś podobnie miałam i pomogło :)

Gość karrollaaa
boje się :(

Gość kasia2020
Czegoż to Kochana?

Gość kasia2020
Masz faceta?

Gość karrollaaa
hm...zerwałam z nim niedawno :O bo nie było fobrze... a on ciągle ma nadizeje ze coś jeszce z tego bedzie ja nie wiem co do niego czuje i czy coś wogóle. A mieszkam sama i się cholernie boje kolejnej nocy :(

Gość karrollaaa
OOO jakby był tiu ze mną to bym się nie bała :D a juz schizuje bo zbliza sie noc... Nie, wtedy nie miałam... a z nim sama zerwałam.

Gość kasia2020
To może jednak warto zainteresować się jakimś facetem? Jego już nie kochasz? Zrobił Ci coś , tak?

Gość karrollaaa
ha... zrobił wiele nie tak. Ale jak do niego dotarło to nie wiem czy nie było za późno, ie wiem czy minie przeszło :O Ciagle dzwoni, chce sie spotkac, nawet sylwestra razem spedzilismy bo własciwie wolałam z nim isc niz sama, on sie ucieszył chociaz to nie poprawiło naszych relacji.

Gość ble ble ble ble ble
zadzwoń do niego, proproś aby przyjechał, jeśli przyjedzie to powiedz mu o tym co ci się śni, od kiedy to się dzieje, pogadajcie szczerze i może się wszystko wyjaśni, a Ty nie będziesz się bać :)

Gość jak mi sni
sie brudna woda to mam zawsze jakies problemy,z tym co sobie planowalam po prostu nic mi sie nie uda ,

Gość karrollaaa
:D:D ale mi rade dałaś mam mu powiedziec żeby na noc przyjechał? od razu pomysli sobie o jednym :D Powiem, kotku przyjedź na noc bo... ja sie boje sama spac ! :P hahah

Gość karrollaaa
no to mi sie ostatnio często śni, tak samo - brudna woda wypływa i zalewa mi łazienke :O moze to smiesznie brzmi ale ja sie boje tego snu :O

mętna, brudna woda --- >>> wyraża niedobre zjawiska w naszej psychice, związane często z barakiem pewności siebie, materialistycznym podejściem do życia nieznajomością siebie albo cechami charakteru i myślami, które uważamy za brudne.

Gość karrollaaa
kochaniutki--to juz zdążyłam przeczytac ;)

Gość karrollaaa
na pewno coś duzo lepszego niż moja metna brudna woda :P :O

A mnei sie czesto sni, ze ktos mnie goni, atakuje, ale ja mu sie nie daje, zabijam go i pozbywam sie ciala wrzucajac je w worku do rzeki wlokac tenze worek uprzednio za soba po nocy w miescie (na szczescie mieszkam blisko rzeki, ufff :D ) I kto mi powie, co ten sen oznacza?:P Bo ciekawa jestem naprawde. Sorry ze tak sie wcinam, autorko :D

Gość karrollaaa
mysle ze ma o tyle pozutywny wymiar ze to Ty zwyciężasz ;) naprawde... Kiedys czesto bardzo śniło mi ise ze uciekam ale ...nie moge ruszyc z miejsca, ktos mni egoni a ja nie moge uciec... bradzo czesto sniło mi si to :O ale przestało. To tez podobno czesty sen wielu osób, tez ma jakies podloze psych. - mala pewnosc siebi costam, nie pamietam.

nie chcę nikogo straszyć, ale ten sen nie oznacza tak do końca tego, co piszą w sennikach. tzn. przyjażnię się z osobą, która miewa regularne prorocze sny - symboliczne i gdy ktoś chodzi po brudnej wodzie, błocie, bagnach itp. to...umrze. i sprawdziło jej się to już 4 razy.ale nie spotkałam się jeszcze z przypadkiem, by ktoś wyśnił swoją własną śmierć, więc chyba nie masz co się obawiać.

ale wiecie co, nie warto grzebać w sennikach. mi zawsze sprawdzają się sny z zębami, do tygodnia dowiaduję się o czyjejś śmierci. no i właśnie dziś miałam jeden z takich, zadzwoniłam do tej mojej przyjaciółki od snów, która nawiasem mówiąc jest drugą żoną mojego ojca. spytałam, czy nic złego ostatnio jej się nie śniło. na co ona mi odparła, że owszem - szła z moim ojcem po zabłoconej drodze. no i co? modlę się teraz, żeby żaden ze snów się nie sprawdził i umieram ze strachu, że ojcu coś się stanie. lepiej takich rzeczy nie wiedzieć.

Gość wituś-sprytuś
zostaniesz szambiarzem

Gość gość
Moja babcia mówiła że jak się śni brudna woda i jakaś osoba w jej zasięgu to ta osoba jest lub będzie chora . Brudna woda oznacza chorobę.

Gość gość
Mi sie zawsze sni,ze plywam w brudnym jeziorze czy rzece....