Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monicca bellucci

ilejesteście juz same/sami-bez faceta/bez kobiety?

Polecane posty

Gość monicca bellucci
są tam moje wymagania- na 1 stronie na SAMYM DOLE ja jestem "podnosze temmat":o

Gość monicca bellucci
kant dobrze ze poczucie własne wartości mnie tego brak:o

Gość edeedededede
Głupoty piszesz. Brak ci poczucia wartości a wymagania pewnie po kosmos. W ten sposób będziesz wiecznie sama bo każdy to będzie nie ten.

Gość justyyyyyssssssss
Kant dupy to raczej nie sa jakies nieziemskie wymagania. To raczej normalka :) Chyba zadna dziewczyna nie chcialaby miec ciapy ktora nie umie nic zrobic, nie szanuje dziewczyny, ma wszytko w dupie. Sadze, ze to nie wina wymagan

Gość mkrwq
3.5 roku

Ponad rok. Przez ten czas byo spotykanie. Ale tego nie liczę bo nie przeszło na dalszy etap ;-)

Gość monicca bellucci
tak mam wysokie wymagania i sie tego nie wstydzę i jak mówiłam nie chcę pierwszego lepszego😠 :o

Gość monicca bellucci
albo znajde faceta który je spełni albo zostane sama :o

ps: ale i my, faceci możemy sobie pozwolić na dłuższe nie bycie z kimś niż nasze rówieśniczki :-) Więc śmiało można poprawić swoją sytucję życiową i na nowo o tym myśleć. W lutym kończy mi się umowa o pracę. Jak bank podpisze nową (najbardziej prawdopodobne) to znowu zacznę się za kimś rozględać (a jak wyląduje na rynku pracy to spasuje temat).

Gość justyyyyyssssssss
monicca bellucci zobaczysz, ze napewno trafisz na takiego, ktory ci bedzie w 100% pasował :)

Gość justyyyyyssssssss
monicca bellucci - jak patrze na te cechy to widze osobe idealną :) Mam nadzieje ze jeszcze tacy faceci chodza po swiecie :O

Gość edeedededede
Hehe. Tak samo, jak i pewnie idealne kobiety :)

Gość ffffff16
Bo facet musi dla pewnych kobiet być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym, ale 3. inteligentnym, ale 4. silnym 5. kulturalnym, ale 6. twardym, ale 7. łagodnym 8. czułym, ale 9. zdecydowanym, ale 10. romantycznym, ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym, ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym, ale 17. misiem, ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym, ale 28. zimnym, ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym, ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym, ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym, ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości], ale 39. opanowanym 40. szarmanckim, ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym, ale 44. rozmarzonym, ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest, aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.

podbijam temmat Coś za mało pominęłaś cechy fizyczne. To ze wyższy, jest tak samo oczywiste jak to, że facet chcę mieć kobietę lżejszą od siebie. I jest to tak oczywiste, ze nie warto tego wymieniać Chodzi mi o coś innego. "Z pośród mężczyzn będących w moim typie wybiorę tego o cechach:" - i tu dopiero powinnaś wymieniać te cechy. Dlaczego kobiety mają tak wielką skłonnność do weksponowania tylko tych cech, choć są one tylko elementem ? My faceci piszemy całość :-) Czyli: "Z pośród kobiet podobających nam się z urody ...... (tu większy opis) wybieramy te (i tu cechy charakteru) :-D :-D Zawsze na kobiece opinię należy brać poprawki uszczegóławiające :-) W tej swojej poprawności politycznej jesteście urocze :-)

Gość justyyyyyssssssss
monicca bellucci pewnie :D Ja tylko tego całowania nie zlicze niestety, czego oczywiście żałuję (za dużo alkoholu niestety)

Gość justyyyyyssssssss
podbijam temat - wlasnie na sylwestrze pod wpływem alkoholu przelizalam sie z chlopakiem 3 lata mlodszym ode mnie DRAMATTT, co ja bym dala zeby cofnac czas :O

Gość Turn the Tide
Moj ideal Idealny Facet W związku z tym że, są ludzie którzy uważają że, nie ma ideałów ja Wam mówię stop! basta! Ideały istnieją tylko trzeba je jakoś określić. Jestem pewna że, gdzieś tam na świecie albo na tej planecie, co ją ostanio odkryli istnieje facet który byłby MOIM ideałem, a nawet jestem skora zaryzykować stwierdzenie że, jest takich na pęczki, powiedzmy koło setki i jeden musi mi się przytrafić kiedyśtam. Oczywiście idealnego faceta dla siebie nie zobaczysz na ulicy, trzeba by z nim najepirw pogadać może poznać, jakieś fluidy wymienić. Ja narazie jestem na etapie testów. Moj ideał poza cechami charakteru ogolnie oklepanymi i wypowiedzianymi wcześniej ma wygląd(!). Ciekawe? Tak kochani, nie liczy się tylko wnętrze. Nie da rady się zakochać w facecie który zapominiał jak wyglada jego odbicie w lustrze. Więc przechodzac do sedna sprawy: * mój księciunio jest wysokim, brunetem powiedzmy "w normie" cokolwiek to by znaczyło * musi być przystojny * ma ogolone pachy, ze wzgledów higienicznych i estetycznych * nie zaznał farbowania, manikiuru i pedikiuru u kosmetyczki - co oczywiście świadczy o zniewieścieniu * nie nosi skarpet w jakiejkolwiek formie do sandałów * nie posiada przyszczy(a jezeli je ma to walczy z nimi) * dba o owłosienie na głowie i twarzy * posiada pełne uzębienie przednie * odzież zmienia często, i często ją pierze i prasuje * rozumie dlaczego wsadzanie koszulki do spodni nie jest pożądane * nie wspominam o higienie osobistej.... * mój ideał nie nosi żelu na głowie Z cech mniej namacalncyh: * nie jest idiotą, nie powtarza w swoich wypowiedziach słów typu: "fajnie", "w sumie", "osobiście", nie podśmiewuje się głupowato po jakimś zrozumiałym tylko do niego tekscie, studiuje, studiował, bedzie studiować, albo ma jakiś cel do którego dąży * ma lotny, ale nie ulotny umysł * nie ma przerostu ego * rozumie kilka prostych wyrażeń: "tak" "nie" "idź sobie" * interesuje się czymś, może być nawet działkowanie * nie denerwuje go to że, wieszam sobie zdjecia gołych facetów na scianie, jak mi da swoje gołe zdjęcie to też zawieszę * wychodzi z kumplami na popijawy(w sensie nie jest pantoflem) * potrafi wyjść z domu ze mną * jeżeli musi czekać na mnie nie mowi:"bo z babami to jest tak zawsze" * nie spóźnia się, natomiast toleruje to że, ja moge się spoźnić kilka minut jeżeli uprzedzałam * nie wstydzi/boi się gadać o tym co mu się podoba/nie podoba w łóżku * jest wegetarianinem * nie chce mieć dzieci Oczywiście tu wymieniłam sprawy które, są bardzio subiektywne, są też takie cechy idealnego faceta które powinien spełniać każdy. O których nie będe pisać bo są truizmami.

Gość ffffff16
Taaak. Wymagania możecie mieć, owszem. Pytanie: Nawet jak spotkasz takiego faceta w swoim życiu to pewnie i tak będzie zajęty albo niezainteresowany tobą i kropka.

Gość justyyyyyssssssss
Turn the Tide ile masz lat?

Gość justyyyyyssssssss
Turn the Tide co jestes mu w stanie zaoferowac w zamian?

Gość Turn the Tide
Mam 26 lat...w zamian mam duzo do zaoferowania ale nadal nie trafiłam na odpowiedniego:(

Gość justyyyyyssssssss
Podbijam temat - w sumie to mi pasuje to co napisalas. Tylko oczy moga byc niebieskie bo do nich mam sentyment :)

podbijam temat (nie wzrost mi chodziło. Sam mam 182 cm) ale teraz jako jedyna coś wymieniłaś z chech by facet był w twoim typie. Większość dalej pomija ten wątek i tylko opisuje cechy charakteru. Turn the Tide też coś wspomniała. A wartościowsze byłyby opisy tych "będących w waszym typie",. Bo gatki o inteligencji i charakterze usłyszy się prawie te same od ponad 90 proc. kobiet (dlatego kobiece wypowiedzi o wymaganiach są mega-nudne 😴 ). A jak coś jest kryterium powszewchnym to przestaje się nadawać na wymienianie. Natomiast gust odnośnie "w moim typie" - tu się kryje zróżnicowanie . A skoro coś nie powszechnego (jak kryteria wcześniejsze) to byłoby ciekawsze do przytaczania. :-) Dobranoc 🖐️

Mnie i tak żadna nie zechce bo nikt nie ma aż tak małych wymagań. Już wolałbym być tym małym rudym :(

Gość wxyz1234
Wygląda jak Chrystus.

Gość justyyyyyssssssss
Podbijam - prawie jak Jack Sparrow :D