Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torbacz

mojemu kumplowi podobaja sie nastolatki czy to normalne

Polecane posty

Gość Torbacz
Jestesmy na imprezie a on do mnie : patrz, fajna dziewczynka .hallloo?

Gość czytaczka
ale sie wzbudzasz:o jak zacznie sie spotykac z dziecmi ponizej lat 15 to daj mu w ryj wyzwij od pedofili, zapodaj na policje itp itd, ale jesli tego nie zrobi to jak ktos trafnie zauwazyl na poczatku "ch*j ci do tego":o

Gość Torbacz
Wyszlam z kąpieli Zgadzam sie z Toba , nie chce zeby miedzy nami jakies kwasy byly.Ogolnie dziekuje za rade :)Odrazu widac ,ze dojrzala kobieta z Ciebie ,hehe :)

Gość Torbacz
Czytaczka ! Pisze to na tym forum bo ilu ludzi tyle pogladow,prawda? . to moj kumpel , trudno to zrozumiec ?

Gość czytaczka
no wlasnie - wyrazam swoj poglad ze wtryniasz nochal w nieswoje sprawy:o poza tym dla mnie jedno jest pewne! nie chcialabym miec takiego kumpla jak ty:o i ciekawe kto by chcial;)

Gość skokwbok
Mam wielu znajomych. Pozatym umietnosci czytania ze zrozumiem ucza w podstawowce .Bez odbioru.

Gość torbacz

Torbacz, jestem 18 \'dziewczynką\' ale rozumiem Cię doskonale, obecnie nastolatki są tak głupie, że szkoda słów. Ja jeszcze chodzę do liceum, więc siła rzeczy jestem na nie skazana, ale czekam z niecierpliwością ąz wydostanę się z tego grona lansu, chichotów i głupoty. Prawie nie mam znajomych bo większość w moim wieku to jakaś katastrofa :) A ty już zapewne kończysz studia, masz grono inteligentnych przyjaciół a tu nagle kumpel sprowadza \'rechotke\' głupią jak but z lewej nogi a wy siedzicie i męczycie się w jej towarzystwie. Kurcze trudno coś poradzic, pewnie kumpel nie zmieni upodobań. Możesz jedynie zwrócic mu uwagę, że Ty, Twoja dziewczyna i ktoś tam jeszcze nie chcecie towarzystwa jakiś niedojrzałych gówniar bo psują wam wszelkie wyjścia, spotkania i atmosferę na nich. Jak się obrazi no to cóz....chyba sam jeszcze nie dojrzał