Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33- latka

jestem ladniejszaod tych 20 latek

Polecane posty

Gość 33- latka

jak ogladam tutaj fotki dziewczyn 20 latek i wiecjej to potwierdzam zdanie moich znajomych ze ja naprawde wygladam slicznie( a mam 33 lata) wytapetowane, wymalowane a niektore to solaryy ze az ciarki przechodza jak sie patrzy , a co bedzie z nimi za kilka lat?

Tu są może ze dwie ładne. Widziałem już tu wiele fotek kafetarianek. Dlatego siedzą na Kafeterii. Ale co ja tu robię?

Gość zimowa gerda
każda trzydziecha tak mówi, czterdziechy też, im sie wydaję że ciągle są atrakcyjne i sexi

zgadzam sie z 33-latką, jak widze te wytapetowane gówniary to niedobrze mi się robi. Sama nie używam fluidu, pudru w ogóle nie wiem jak to sie używa:P

Gość tamratatamta
ja też się zgadzam :)

Gość ale te 20 latki
sa obiektem pożądania Twojego męża/faceta 20stka to trofeum nie mówiąc już o 16 stkach 30 to już stara raszpla chocby nie wiem jak dobrze się trzymała

Gość rtyhtruytutyu
to sie ciesz poki mozesz! ja tez znam 30 ze kopara zlatuje

Gość 33- latka
kiedys ogladalam tu zdjecia dziewczynek 15 letnich -poprostu byam w szoku, odkryty brzuch i te pozy ludzieee co sie teraz dzieje

Gość ale te 20 latki
nastolatki po prostu wczesnie dojrzewają seksualnie dla mnie lolitka, nawet wymalowana przy super naturalnej 30 - 40 stce to niebo a ziemia rzecz jasno na korzyść lolitek

Gość ale te 20 latki
ja mam 20 lat i obciągam mężom i facetom kobiet 30 paro letnich :-)

Gość 33- latka
~do ale te 20 hmmm nie wiesz jak moga byc 30 i kilka/ sexi:) i ladne:)/

20 są obiektem pożadania - ale sie uśmiałam. Dawno wiekszej bzdury nie czytałam tu na kafe, przeciez większość 20 i młodszych to niedojrzałe dziwki którym chodzi o kase albo zeby koleś postawił jej piwo.

Gość 33- latka
pewnie ze sie ciesze ,to mile ze faceci sie ogladaja:)

tusi 20 są obiektem pożadania - ale sie uśmiałam. Dawno wiekszej bzdury nie czytałam tu na kafe, przeciez większość 20 i młodszych to niedojrzałe dzi**i którym chodzi o kase albo zeby koleś postawił jej piwo. No piwo za seks to mogę jej postawić :D

Gość ale te 20 latki
tusi> nie ma to jak zaszufladkować młodsze od siebie wszystkie to dziwki i materialistki gratuluję światopoglądu i tzreźwej oceny Lepiej zajrzyj mężowi w historie oglądanych stron 1:10 że będą nastolatki /amatorki

Gość 33- latka
20 bardzo wywywajaco sie maluja i ubieraja(nie wszystkie ale wiekszosc)

odmawiaczu- nie pokażę fotki, bo nie potrafie robic takich ryjków jak to często można zobaczyć na fotkach tych małolat:P

Gość 33- latka
mialo byc wyzywajaco

Gość a tym roku skończę 27 lat
no to chwała Ci za to hehh... Angelina Jolie też ma 30stkę i jest najpiękniejszą kobietą:D... młode laski nie potrafią podkreslać swoich oryginalnych atutów ale potrafią sie strzaskać na solarium i pomalowac się jak z cyrku

Gość ale te 20 latki
przedewszystkim młódki mają jędrne doopki a wy macie doopy jak słonice

Gość 33- latka
nasi mezowie moze i ogladaja sie za mlodszymi,,,,, a za nami ogladaja sie mlodsi:)widze to np. w pracy

tusi odmawiaczu- nie pokażę fotki, bo nie potrafie robic takich ryjków jak to często można zobaczyć na fotkach tych małolat Dobra może być bez ryjka, sam sobie wyobrażę. dawaj fotkę :) masz ciemne włosy do ramion?

Gość 33- latka
hhaahha jeszcze bys sie zdzwiwil jakie mamy posladeczki fajniusie

a tym roku skończę 27 lat no to chwała Ci za to hehh... Angelina Jolie też ma 30stkę i jest najpiękniejszą kobietą ... młode laski nie potrafią podkreslać swoich oryginalnych atutów ale potrafią sie strzaskać na solarium i pomalowac się jak z cyrku Dziś widziałm pięknego anioła. Na oko 22 - 23 lata. Nie miała ostrego makijażu, 0 solarium. Była naturalnie piękna i świeża. No i te niesamowicie zgrabne nogi z pięknymi udami. Zauroczyła mnie tak, że teraz zamiast spać piszę na Kafeterii głupoty :P

Gość 33- latka
wymalowane , wysmazone w solarium z papierosem w reku.i te smieszne miny na fotkach z naszej klasy(pol nagie) i po co???nie rozumiem czemu maja sluzyc???/

Gość 33- latka
tusi - przybijam . nie wiem jak zrobic by wyszla lapka:)