Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takion28_śląskie

Dziewczyny nawet nie wiecie jak stringami prowokujecie facetów....

Polecane posty

Gość Lilianaaa
ttrtrtrtt ooo właśnie:) mysle ze facetow to bardziej kreci niz goły tylek i sznurek:)

Gość Lilianaaa
do: "a ja jako facet" no i takich facetow kochaja inteligentne niunie:P

ja szorty koronkowe tez popieram bo tez sama nosze.czesciej stringi co prawda ,ale zgadzam sie, ze szorty bywaja bardziej sexowne.jeszcze zalezy jakie, ale koronkowe mysle ,ze tak.

Gość a ja jako facet
a to "niunie" bywają inteligentne;)??

Gość a ja zawsze nosze wygodne
seksowne figi biodrówki żadnych stringów!!!

Gość Lilianaaa
a ja jako facet co ma jedno do drugiego? :D

Gość a ja jako facet
Lilianaaa do: "a ja jako facet" no i takich facetow kochaja inteligentne niunie a no bo "niunia" to mi się kojarzy podobnie jak "sztunia", "suczka" czy inne badziewiaste roznegliżowane, wytapetowane i wrzeszczące pijane małpiszoństwo lat 16;)

Gość lucretia my reflection
to mit, że facetów kręcą stringi, wielu naprawdę woli dziewczyny w ładnych majteczkach typu figi albo bokserki. Mój facet na przykład ma alergie na stringi i woli mnie w bawełnianych gatkach :)

Gość taki jeden co ukradl ksiezyc
dupsko w stringach mnie odrzuca:/ wygada jak buła i w ogole jakos nie takos/

Gość Lilianaaa
a ja jako facet - a tak na powaznie to kobieta pożadana (czytaj: ideal dla mezczyzny) to taka, ktora jest oprocz tego ze dobrze ugotuje, zaopiekuje sie dziecmi to jednoczesnie zrobi kariere (czytaj: poprzez wykazanie sie inteligencja) i bedzie tygrysica w lozku. Wg mnie to są Niunie. Takie niunie maja tylko jednego partnera:) - aby nie bylo watpliwosci;). Mysle ze teraz wiesz co mialam na mysli i ze nie zadasz mi drugi raz pytania czy niunie sa inteligentne. Są niunie i Niunie (opisane wyzej) :). Ja pisalam o tych drugich;)

Gość a ja jako facet
aaaa.. no to ja mam Niunię:)

Gość Lilianaaa
taki jeden co ukradl ksiezyc haha , to sie konkretnie wypowiedziales:D. Ubawilam sie;p

Gość Lilianaaa
a ja jako facet gratuluje:D Mówisz jak moj facet:)

Gość Lilianaaa
Aaa i jeszcze jedno. Najlepszym sposobem kobitki na to aby sie przekonac co do sexownosci pupy pod tytulem: lepiej w stringach czy boxerkach koronkowych - proponuje obejrzyjcie czasem fotki ktore facet cyknie wam w sypialni (bo chyba cyka takowe:D? ) to sie przekonacie co lepiej na was leży;). Ja sie przekonalam:P

Gość a ja jako facet
w stringi Niunia ubiera się jak mamy ochotę na coś ostrzejszego;)

Gość Lilianaaa
a ja jako facet, to by sie zgadzalo...cholera, moj facet powinien teraz spac....

Gość dobre to
Hmmm...zauważyć jaką kobieta ma bieliznę pod białymi, letnimi spodniami trudno może nie jest, ale pod dżinsami? Drobna przesada. Co do stringów, noszę i nie traktuję ich w kategoriach "wabik na faceta", ale raczej jako bawełniane gacie. Jak dla mnie są po prostu wygodniejsze. Nie wiem, może to jest zależne też od kalibru tyłka. Mam też bokserki koronkowe, satynowe i całkiem normalne gaciory. Bokserki zakładam raczej wtedy, kiedy mam nadzieję na jakiś seksik. I mam 30 lat, więc chyba nie jestem już taka młodziutka.

Gość pytajacy...
ponoc stringi sa niezdrowe....

Gość a ja jako facet
powinien;)

Gość jhgf
te bokserki za 4 zlote ktore tu pokazujecie to tandeta z bazaru :O w zyciu czegos takiego nie zaloze, fuj, co za gust :O

Gość dobre to
Kurcze, kiedy my mamy ochotę na coś ostrzejszego ubieram się w kajdanki :p albo inne ciekawe zabawki wyciągam ;) Fotek w sypialni nikt mi nie pstryka, nie kręci mnie to.

Gość a ja jako facet
coo Ty stringi dobre do klapsów są;)))

Gość Lilianaaa
dobre to A gdzie napisalam ze fotki w sypialni maja "kręcić" badz tez maja byc robione z zamiarem wywolania tego uczucia? Pisalam do kobiet ktore mialy okazje byc "uwiecznione" tak ot, jako "spontan" w czasie sypialnianych wyczynów... Tylko tyle:)

Gość Lilianaaa
a ja jako facet nie wzbudzaj moich watpliwosci :P. Moj facet nie siedzi na damskich portalach:P.... a moze sie myle????

Gość Lilianaaa
pytajacy... ponoc stringi sa niezdrowe.... " No bo są:). Ale bez przesady. Okazjonalne zalozenie jak najbardziej wskazane:). Sa niezdrowe w dluzszej perspektywie gdy nosi sie je codziennie:)

Gość a ja jako facet
wątpliwości:D:D:D uuu jeeee to jest to, co my mężczyźni kochamy wzbudzać;) tuż po pożądaniu:D

Gość Lilianaaa
a ja jako facet, no wlasnie..., a ja do dzisiaj myslalam ze te gierki stosuja tylko kobiety:)