Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KFAofafjpar

Kogo byscie wybraly ?

Polecane posty

Gość KFAofafjpar

Szczuply, brunet, styl luzny - szeroka bluza, szerokie spodnie, kaptur na glowie, ktory lubi sobie imprezowac, napic sie, zapalic ziolo, pali papierosy, nie zdal to jednej klasy, nie pracuje ale ma dopiero 18 lat, ale jest dobrym czlowiekiem, potrafi porozmawiac w taki sposob jak psycholog, pomoze, jest pociagajcy. Czy wysokiego przystojniaka, blondyna, styl - ladna bluzka, bluza ale nie za szeroka, jeansy bardziej dopasowane, nie pali, imprezy bardzo rzadko, spokojny dosyc, mozna sie z nim dogadac ale nie potrafi juz tak rozmawiac jak ten ''luzniejszy'', pracuje juz na siebie, ma samochod na ktory sam zarobił, a ma dopiero 20 lat, jest troche mniej pociagajacy od tego ''luzniejszego'', ale za to bardziej rozwazny i odpowiedzialny.

Gość wez zimną kąpiel
tego drugiego

Gość jkkkkkkkkkkk
tego z iskierka w oczach ;p

Gość obu jazda na 2 fronty

Gość Zakochanawmiłośći
Ja chyba tego pierwszego.

Gość skokwbok
Tego pierwszego na kumpla, drugiego na faceta :)

Gość KFAofafjpar
Oboje mają iskierkę :P

Gość KFAofafjpar
Hmm czyli jednak dziewczyny bardziej wolą ''typ 1'' ??

Gość praca nie zając
dupa i tak weźmie tego z samochodem od starego ;)

Gość KFAofafjpar
No dalej dalej piszcie :)

Gość skokwbok
A ten pierwszy potrafi byc powazny i odpowiedzialny?

Gość KFAofafjpar
Hmm powazny potrafi byc, ale odpowiedzialny ? nie sadze...

KFAofafjpar Szczuply, brunet, styl luzny - szeroka bluza, szerokie spodnie, kaptur na glowie, ktory lubi sobie imprezowac, ale jest dobrym czlowiekiem, potrafi porozmawiac w taki sposob jak psycholog, pomoze, jest pociagajcy To ja :)

Gość skokwbok
Pytam bo wymieniłam 2 na 1 i załuje :/ Tacy wyluzowani sa fajni ale na chwile, na impreze...wiem co mowie .

Gość KFAofafjpar
skokwbok -- czyli bylas ze tak powiem z chlopakiem w stylu 2, a zamienilas go na 1 i teraz zalujesz ??

Gość KFAofafjpar
Wsumie to bezsensu napisałam bo ty tak samo napisalas przeciez :P hehe ... a dlugo bylas z tym 2 ?

drugi z nim cos moze byc na dluzej i cos przetrwac pierwszego bedziesz miala dosyc po paru miesiacach

Gość KFAofafjpar
Hmm mozliwe, nie wiem bo nie bylam nigdy z takim typu 1. Ale znam obydwóch. W tym pierwszym przeszkadza mi to ze tak pali te zielsko... z tego co mi opowiada to on az sie tym szczyci. Do tego mieszka ode mnie 300 km. Ehh. Ten drugi mieszka niedaleko mojego bloku ;) W nim denerwuje mnie ze jest az tak dobry i mily :) wiem dziwne ale on jest az za slodki ! noo ! :)

Gość valo tour
przeciez zioło jest zdrowsze od szlugów, a poczatkowo bylo uzywane jako LEKARSTWO! spróbuj z tym pierwszym. wiem co to znaczy odległość.. wiem jak to boli bardzo boli :( ale gdyby nie tak odległość brałabym jedynkę ; ) młoda jesteś też, widać po tym jak piszesz, że do niego bardziej pasujesz. bylibyście złotą parą. niestety kilometry potrafią zniszczyć wszystko...

Gość valo tour
pffuu! oczywiście ze spróbuj z tym drugim * !

Gość skokwbok
Z tym drugim bylam 5 lat ...

Gość skokwbok
BIERZ PIERWSZEGO!!!! ;)

Gość praca nie zając
Tak zioło jest bardzo zdrwoje :O Jeśli jest chodowane w ziemi i je się zpożywa a nie wypala , chodzi o nasiona konopii tj owoce.

Jak któraś z was jest aniołem, to może mnie wziąć. Mam rewelacyjny charakterek i nie tylko :D

Gość KFAofafjpar
skokwbok -- ale przeciez napisalas ze zalujesz ze wybralas 1 wiec czemu mowisz zebym takiego wybrala ? :P Bardzo zalujesz? :( Tak odleglosc jest najgorsza... Ja jeszcze nie mam prawka, on tez nie. Zapewne widzielibysmy sie co 2 miesiace :O

Gość skokwbok
kurcze , sorki pomieszalo mi sie :P na odwrot mialo byc :P

Gość KFAofafjpar
skokwbok - a powiedz cos wiecej :) JAk do tego doszlo ze wybralas pierwszego ?

Gość skokwbok
wez tego bardziej spokojnego. Ten imprezowicz zapewne jest bardziej czarujacy, hehe ale to tylko chwilowe. Ten z ktorym byłam 5 lat, wydawął mi sie nudny ale pomysl czy chodzi tylko o imprezy. Ten nowy zabieral mnie na imprezy, moglam z nim palic, gadac psychologicznie ale to nie o to chodzi. Nie dbał o mnie bo wazniejsza była biba. nie wiele mial do zaproponowania.Naprawde :/

Gość valo tour
ja mam taką mieszankę tych obu, ale 260km ode mnie. kocham, jestem kochana, wierzymy, że kiedyś ta paskudna odległość zniknie i będziemy razem na zawsze już. ale cóż, przez tak krótko jak się widzimy nie możemy poznać do końca własnych wad i po prostu uwielbiamy to co sobie dajemy, te najlepsze cechy... ale oboje o tym wiemy i nam to nie przeszkadza :) tego drugiego też możesz pokocham tak mocno jak pierwszego, będzie tuż obok, zresztą - możesz w niego troszkę spontaniczności zasiać ;) i kogo wybierzesz?