Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIKA16

16 latka z 23 latkiem?

Polecane posty

Co o tym sądzicie..? inaczej wyglada 25 a 32 ...Ale to przeciez to samo..

Gość efefef
to nie to amo,bo 16 latka to dziecko! Nieletnia!

a już tam dziecko! są naprawde dojrzałe dziewczyny. sama zawsze była nad wyraz dojrzała. jak go kochasz i on Ciebie też i to nie jakieś zauroczenie, to warto próbować. nie musicie od razu brać ślubu!

Gość marysia40
nie przejmuj sie, tylko uwazaj zeby cie nie wykorzystal!!!!!!! dziewczyy potrzebuja starszych bo rowiesnicy to wg nas dzieci:)

Gość yjty
Ja też tak zaczynałam, a teraz jesteśmy razem już prawie 8 lat :) Z własnego doświadczenia powiem Ci jedno: jeśli myśli o Tobie na poważnie, to pewnie będzie chciał Cię wychować :) Nie daj się, miej zawsze swoje zdanie :) A tym bardziej staraj się wyczuć czy nie chce Cię wykorzystać na raz - bez urazy, ale teraz dziewczyny w Twoim wieku są dość naiwne i szybko decydują się na seks mając nadzieję, że zatrzymają przy sobie faceta, a różnie to bywa. Mam kolegów, którzy stosują takie sztuczki na małolaty, że nawet sobie nie wyobrażasz. A najlepsze jest to, że one to łykają :/ Jak Wam się uda, to pewnie i tak z perspektywy lat takjakja będziesz wspominać niektóre sytuacje sprzed lat i myśleć jaka byłaś głupia, nieświadoma ;) Postępuj poprostu rozważnie, bo jesteś młodziutka, a faceci są sprytni i cwani. Jednak nie zrażaj się samym wiekiem :) Teraz pewnie wydaje Ci się "za stary", i ja tak myślałam. A teraz sama mam 24 i myślę sobie jaki wtedy był z niego gówniarz ;D Powodzenia :)