Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

panny młode 2009 co z obraczkami?

Polecane posty

hej już pewnie część z was się rozgląda, pewnie wiele ma już wybrane wzory, może już niektore nawet maja obrączki zakupione:) Dlatego moje pytanie, ile placicie za swoje obrączki? Wiadomo, ze ceny zlota ostatnio poszly do gory, a co za tym idzie i ceny obrączek. Wątek czysto orientacyjny. Dziękuje za odpowiedzi.

my zaplacilismy 1500 zl ale pamietaj zeby nie czekac do soatatniej chwili z kupnem, bo na obraczki czeka sie (w zaleznosci od salonu) my kupowalismy w goldi i czekalismy okolo 1,5 miesiaca chyba ze chcecie bez wzorow itd to duzoooo krocej, nawet od reki dostaniecie

Gość slub w marcu
My juz od kilku miesiecy robimy rozpoznanie:) zdecydowalismy sie na zakup w sklepie internetowym. Wczesniej pochodzilismy sobie troszke po krukach, apartach i yesach.. i wiemy juz czego chcemy i jak co wyglada w rzezcywistosci.. a teraz zamawiamy obraczki przez internet ... wyslalismy zdjecie, rozmiary (zmierzone wczesniej u zlotnika), przy najmniej na obraczkach mozemy zaoszczedzic.. u nas jakies 800zl

Gość tradycyjne od kruka
800 zł...

:) My płacić zamierzamy od ok. 600-1000 zł za obrączki tradycyjnie, bo takie się nam najbardziej podobają - są najbardziej gustowane. Mam pierścionek zaręczynowy z Yes\'u, ale nie zamierzymy tam kupować obrączek, tylko u zwyczajnego jubilera, gdzie kupiliśmy obrączki srebrne - do dziś są piękne, nieporysowane i błyszczące. (Mój Narz.będzie ją nosić do dnia Ślubu, a w tym dniu zamieni ją na złotą :) ), ja noszę tylko p.zaręczynowy. Takie nam się podobają --> http://www.amigos.pl/bizuteria-i-zegarki/obraczki-slubne/tradycyjne/produkt,979/ W maju wybierzemy się na zakup takich obrączek:) pozdrawiam ciepło 🌻

Gość KasiulaUsik
my mamy ślub w kwietniu a obrączki już są. i dorze bo oczywiście problem się zrobił. obrączka mojego narzeczonego okazała się za mała o 2 numery i trzeba ją powiększać. kolejne czekanie. dlatego lepiej wcześniej je mieć i niech spokojnie sobie leżą. czekaliśmy na nie 2 tyg. zamawialiśmy w Yes. płaciliśmy po rabacie prawie 1300.

Gość tinkiwinki
My mamy ślub we wrześniu. ja oglądam w sieci różne wzory, najbardziej mi się podobają takie matowe z delikatnym grawerkiem, ale narzeczony wolałby tradycyjne więc pewnie jakiś kompromis będzie. Na poszukiwania wyruszymy pewnie w okolicach maja, czerwca. Zamierzamy wydać jak najmniej, na pewno nie więcej niz1000zl.

A ja przed Sylwestrem weszłam na chwilę do Apartu i zgłupiałam. Obrączki które wpadły mi w oko kosztowały 1000+1700. Masakra jakaś. Damska była z 2 brylantami, więc pewnie dlatego tak drogo. Szukałam tego wzoru na ich stronie, ale nie ma;/ Myślalam, żeby wybrać sie do jakiegoś zwykłego jubilera i zapytać za ile skopiowałby ten wzór z Apartu. Myślicie że wyszłoby taniej (oczywiście pomijam te brylanty, bo ich raczej nie chcę)???

my slub mamy we wrzesniu ale poki co za obraczkami sie nie rozgladamy. moze jakos od czerwca zaczniemy wiec narazie mamy spokoj

Gość patillllllka
my chyba kupimy teraz a mamy w pażdzierniuku bo podobno maja ceny isc w góre.....ostatnio byłam w aparcie i yesie i ceny porazaja w aparcie takie jak nam sie podobaja za pare wyjdzie 2,5 tys bede szukac na necie takich podobnych :/

my wzór już dawno wybraliśmy a obrączki będzie robił nam mój przyszły teść który zajmuje się tym zawodowo :) obrączki mają być gotowe w okolicach wiosny, a ile nas dokładnie wyniosa okaże się jak już je odbierzemy :)

my mamy odbiór obrączek w przyszłym tygodniu :), chociaż ślub dopiero w sierpniu. Zapłacimy około 800-900 zl za dwie