Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iamfree

Czy ktoras proboweala moze podwojnego analu?

Polecane posty

Gość szukajaca pracy1111111111111
nie wiecie co gadacie..........ja miałam w sobie 5 na raz.....jeden w gebie i po dwoch w cipie i dupie, a sikam uszami.......

a ja tam uwazam że prawiczek chce zwrocic na siebie uwagę i szuka zaczepienia.Wie,że jego slowa spotkaja sie z odezwem a wiec ciagle je powtarza,bo my ciągle mamy to malutkie "ale" dla jego poglądów.

tak,tez tak myślę. Na początku mnie wkurwiał a teraz to już się z tego po prostu śmieje.

Prawiczku, w tej chwili to twoja ręka też jest już zbrukana! --Proponuję odciąć! :D A nie taką niegodziwość nosisz.

Gość -50-
prawiczek a skad bedziesz wiedzial co ona robila ? i z kim ? blony dziewiczej nie ma w gardle ani w pupie ! :P nie mam zwyczaju opowiadac partnerowi co laczylo mnie z innym/innymi kiedys

A mnie jest go żal w sumie...jesteśmy prawie w tym samym wieku, a ja w stałym związku ciesze się życiem, seksem i miłością. A ten biedaczek pędzi samotny żywot onanisty wykrzykując na kafeterii swoje wątpliwe racje... Tylko dlatego że ma koślawe poglądy i nie spotkał nigdy nikogo kto by go naprostował. Smutne

A co rozumiesz przez wszystko co mozliwe prawiczku? No ciezko by bylo znalezc nietykana. A nie rozumiem jesli miala penisa w cipce to spoko a jesli w tylku to nie. To co ty bedziesz jej gowna jadl ze chcesz zeby miala nieruszana dupe

Koslawe to on ma paluchy od trzepania grochy hahaha I dlatego nie wie co pisze bo nie trafia na klawiaturze w to co chce buhahah

Gość -50-
kalinowa no wcurwia mnie... ale ja mu zycze niech znajdzie taka panienke, ktora TYLKO on bedzie cale zycie bzykal !!!

Hehe blona dziewicza w gardle i w dupie dobre tez. Jak sie prawiczek naslucha to nikogo nie bedzie chcial dotknac i zostaie do konca zycia z Kasia Rączkowska.;D

Gość -50-
prawiczek to przestan myslec ktora miala ile i gdzie ...tylko bierz sie do roboty ;)

I co z tego ze masz atrakcyjkne kolezanki jak nawet za tylek nie zlapiesz bo jak atrakcyjne to napewno nie raz sie gzdzily z facetem nie mowie o puszczaniu ale napewno swoich maja

o jej potrzeby chyba samochod i futro a po co innego pojdzie do wyzwolonego faceta. Mistrzem to sie zostaje trenujac chyba ze trenujesz na nietykanych lalach

ja tez nie próbowałam jeszcze analu, ale tego nie wykluczam w przyszlosci. Lubie kiedy fact pięści moja pupę na rózne sposoby wiec kiedy poczuje ze jestem gotowa pewnie mi sie spodoba, nic na siłę. znudziłam sie trochę, spadam

Gość -50-
oj prawiczku idz zamocz swojego peniska! ;) kobiece witaminy potrafia całkowicie odswiezyc mozg

wiecie co? Ja gdzieś na forum widziałam nick 'dziewica i kropka 1987'... Może to jest dla niego rozwiązanie. ;p

Gość -50-
owner trzeba ta dziewice zapytac czy jest tez dziewica oralno-analna? :P

A ja sie zgadzam z tym facetem. Nie chce aby moja dziewczyna z ktora mam zamiar byc do konca zycia byla zaliczana przez jakis kolesi

Gość nie dość
nie dość że prawiczek to jeszcze do uczuć nie zdolny...

Gość przykre
nie zawsze sie dostaje to co sie chce

"przykre nie zawsze sie dostaje to co sie chce " Ale czy mam przestac szukac idealu?

jak niby odpowiada Ci 'niedziewica', skoro nie do przejścia dla Ciebie jest to, że dziewczyn już to z kimś robiła? Jak sobie zaczniesz wyobrażać co robiła wcześniej to od razu ją rzucisz