Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowopw

Ile godzin zajmuje wam sciagniecie filmu?

Polecane posty

Gość wowopw

Jak w temacie.

Gość xter
zalezy z jakiego programu korzystam

Gość .de xD
z peba, jak zajmuje 800mb to 4 godziny 100mb w 25-30 minut

Gość wowopw
ja orzystam z uTorrent ze strony www.torrenty.org i kurde juz trzyu godziny sciagam a tu dopiero 13 % :( Ja nigdy nie sciagalam filmow i jestem poczatkujaca. Prosze dajcie rady jak szybciej sciagac.

Gość zalezy od.....
1. szybkości twojego łacza 2. ilości seedów i perów (jesli to z torrenta) 3. Wiekości filmu w GB lub MB

Gość wowopw
mam neostrade. Jezeli chodzi o te seedy i peery to ... ktore liczby brac [od uwage?> Te w nawiasie czy te bez? Jest napisane tak: Seedow 0 (8345) Peerów 0 (15456) I co to znaczy? Prosze pomozcie

Gość wowopw
Aha, jak pobiera mi 10 kb/s to duzo czy malo?

Gość jak masz neo
to sciagaj z rapidshare, będziesz miec maksymalna szybośc tutaj szukaj filmów http://peb.pl/filmy/ Tylko rób tak: jak sciagniesz jeden part (zwykle filmy są w częsciach po 100 MB) to rozłącz na sekunde neostradę (z prawolkiku na ikonke połaczenia koło zegara na pasku zadań), bo na rapidzie sa limity czasowe i musisz zmienic IP, na neo sie to da bo za każdym rozłaczeniam modemu masz inny IP co do rapidy to tez taka wskazówka że w sobotę, niedzielę i w dni powszechnie po południu prędkośc na darmowym koncie może spadac bo wiele osób ściąga równoczesnie, dlatego najlepiej ściagac filmy rano

mam 1 MB prędkość łoncza a 100 mega ściągam z prędkością 12 min średnia to 120 kb 120 *8 rzeczywista prędkość twojego łącza jeden film zajmuje mi1 godz i20 min

Gość co do seedów i peerów
Tu masz przykład http://torrenty.org/nowe/rmvb Tytuł filmu: Zombie Strippers Rozmiar: 293.92 MB Seedów: 0 Peerów: 3 _____ Znaczy to że jest trzech koesiów którzy chca ten fim ściągnąć (peer) ale ani jednego który ma cały ten film i go udostepnia (seed). Takie torrenty omijaj z daleka :) A tu inny przykład z tej stronki: TYTUŁ FILMU: "Disaster Movie" ( "Totalny kataklizm" ) Rozmiar: 337.08 MB Seedów: 233 Peerów: 1233 Aż 233 seedów i ponas tysiąc peerów :) ten fim powinnaś ściagac z maksymalną prędkością na jakie pozwala twoje łącze

Gość cooligan
...tyle ze co do "Disaster Movie" to nie ściągaj go bo szkoda czasu ;)

Gość NIE śCIąGAM FILMóW
LINUKSY śCIąGAM - 1 CD OK. 0,5 GODZ. W PRZYPADKU TORRENTóW (STAMTA NAJSZYBCIEJ)