Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abysss material

Najawiększe bzdety w stylu . Jak kocha itd!

Polecane posty

Gość abysss material

Jak kocha to poczeka...życie jest krótkie a ludzie różni nie ma co czekać bo jeden się doczeka drugi nigdy..kto weźmie odpowiedzialność za życie drugiego ? jak mu zależy to powalczy....skoro ktoś daje to samo za to , że jestem bez walki to znaczy , że akceptuje mnie takiego jakim jestem, na walczeniu zależy zazwyczaj panienkom co chcą się dowartościować .... Dużo ostatnio takich bzdur słyszałem więc część staram się wyprostować...

Gość Madcon
i co?

Gość pewnie że lepiej dla ciebie
jest nie czekać i walczyć... Tak łatwiej. Ale czy naprawdę o to chodzi? Dodam jeszcze jedno przysłowie - co nagle, to po diable :)

Gość abysss material
chodzi o to by być w życiu szczęśliwym, często te niby bardziej ambitne posunięcia wcale szczęścia nie dają wręcz przeciwnie ...po co tracić życie na coś co można mieć z takim samym oddaniem teraz ?

Gość Madcon
rób jak chcesz, żebyś później że żałował

Gość abysss material
w gdzie jest napisane , że chodzi o seks ? często faceci czekają lata aż kobieta łaskawie da im szansę...albo i nie....a mijają wiele kobiet które bardziej ny ich uszczęśliwiły...a seksem...znam parę co chodziła 4 lata bez seksu a gdy ropoczeli współżycie ropzstali się po 6 miesiącach bo mieli zupełnie inne temperamenty ...nie szkoda tych 4 lat ?

A "mężczyźni kochają zołzy"? Zawsze uchachana jestem jak o tym czytam :)

w pojeciu Polaków , zołza to zołza, wredna , humorzasta baba, i trzeba chyba na głowę upaść, by kochać zołzę, mając w zasięgu miłą i grzecznę panienkę, oczywiście chętną.

Gość wiesz - jak masz pełną lodówkę
to nawet jeść ci się nie chce. Ale gdyby była pusta i nie miałbys za co jej napełnic, to zrobiłbys wiele, aby znów była pełna. Nigdy nie docenisz tego, co masz na kiwnięcie palca. Ale jeśli się natrudzisz aby to zdobyć, na pewno będziesz bardziej o to dbał :)

Gość everything gonna be alright
"życie jest krótkie" też uważam za taki bzdet :) serio serio

Gość rita1399
jedyne powiedzonko co ma sens to : "nawet jak kochasz pozwól odejść -jak ma być Twoje to wróci" i to jest prawda,

Gość a ja dorzuce to
każda potwora znajdzie swego amatora - jakze to prawdziwe:D

Gość kurczę co to są hrostki
i dalszy ciąg o potworze - bo każdy potwór ma swój otwór

Gość
\"Jak Cię kocha to pokocha i Twoje dziecko\"

Gość grazulek
Najwiekszym ''bzdetem jest czekac i nic nie robic. Bo gdy sie naprawde kocha, to wystarczy, ze sie ze soba ROZMAWIA, a nie oczekuje, ze ktos domysli sie o co chodzi drugiej stronie. Nie byloby tych wszystkich 'bzdetow' gdybyscie ze soba rozmawiali, mowili otwarcie czego oczekujecie od drugiej strony. A tak DUPA ! :D 🖐️

Gość sfssfs
No właśnie :) Jak dwojgu jest ze sobą dobrze, to nie potrzebne są jakieś nie wiadomo jakie deklaracje. Dobrze jest razem, to się dogadują bez słów.

Gość nad niemniem
albo "jak trafisz na swoja druga polowe to od razu poczujesz, ze to TEN" dobry zwiazek, zaufanie buduje sie latami, poczuc to mozna fascynacje, zauroczenie, a te moga sie skonczyc i nie sa gwarancja, ze z ta osoba przezyjemy zycie. Moja kolezanka zakochala sie od pierwszego wejrzenia, chciala sie zesrac za tym facetem, oboje rzucili swoich partnerow zeby tylko byc ze soba, a teraz sie rozwodza.

Gość exuse me boss
"Nie liczy się wygląd tylko wnętrze" :/