Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka.......27

Im dłużej jestem sama tym mam wyższe libido

Polecane posty

Gość agnieszka.......27

Tylko ja jestem taka nienormalna czy każdy tak ma? Jestem samotna od 4 mscy i dosłownie z dnia na dzień jestem coraz bardziej "napalona". Oglądam sobie facetów na Sympatii i z przerażeniem stwierdzam że PRAWIE KAŻDY MI SIĘ PODOBA! :O Momentalnie się podniecam jak tylko zobaczę lub przeczytam coś fajnego, ale to tak że robię się mokra. Podniecają mnie takie rzeczy na które wczesniej nie zwracałam uwagi - męskie plecy, pasek do spodni, Boże, nawet męskie buty! (sprostowanie - nie łapię buta sąsiada obwąchując go i się podniecając, tylko jak widzę faceta to zwracam uwagę nawet na detale i wszystko mnie podnieca). Zabawiam się ze sobą bardzo często, teraz robię to jakieś 4 razy na dzień. :O Gdy bylam w związku to tak nie bylo. Inni faceci na mnie w sumie nie działali, byli dla mnie dość obojętni. Oczywiście wykluczam pójscie do łózka z pierwszym lepszym, nie uznaję seksu bez związku, ale... jest mi naprawdę ciężko, wciąż jestem napalona! Wy też tak macie gdy jestescie same?

Gość erbntm
4 razy na dzień.........nie pracujesz nie uczysz się ?

Gość agnieszka.......27
Pracuję, ale co to przeszkadza?

Gość fdfffdfdfdf
a mi libido spada, po prostu nie nakrecaj sie, bo sama ejstes obie winna, nie mysl tyle o tych rzeczach, panuj nad tymi myslami a bedzie dobrze :o