Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minkaaa

acifungin forte

Polecane posty

Gość minkaaa

potrzebuje na gwalt acifungin forte!!! jesli ktos ma dostep niech pisze!!! moze gdzies jescze zostalo pare buteleczek!!!to normalka w polsce ze jesli cos jest dobre i tanie to wycofuja!!! a moze ktos zna inne zamienniki tego leku?-czy to na recepte czy tez nie.piszcie prosze.....

Gość wielbicielka piotrusia
nigdzie tego nie znajdziesz,sama szukałam kilka miesięcy i rzecz jasna nie znalazłam...od siebie mogę zaproponować Loceryl ale drogie dziadostwo jak zboże :O ...z tym,że POMAGA ,warto wydać te pieniądze i kupić bo to w 100% skuteczne! z tańszych rzeczy polecałabym Polfungicid-płyn na paznokcie...też w sumie dobry ale dłużej leczy grzyba... powodzenia

Gość wielbicielka Piotrusia
oczywiście,że patrzyłam ,nawet zamówiłam!...niestety dostałam @ o aktualnym braku tego leku w aptece :O

Gość minkaaa
:( dziekuje w takim razie za info...pzdr serdecznie

Gość polny.konik
Ja dostalam Acifungin w aptece w Lublinie. Podobne rzeczywiscie byl wycofany, ale od nowa go wprowadzaja na rynek, wiec ciagle probuj. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość piotruniosz
ja kupiłem w aptece w Rykach

Gość Leszczuśśś
lek nadal jest w aptekach... mam pytanie czy to normalne ze po stosowaniu płytka paznokcia robi się biała tak jakby "oszroniona"

Gość dzejdzej
tak to normalne bo w tym preparacie sa kwasy wiec wytacaja sie osady. Polecam tak jak wyzej kolezanka - Loceryl, powinien byc dobry bo jest na amorolfinie

Gość Halinka53
Kilka dni temu kupiłam w aptece 2 buteleczki, sobie i mężowi. Zobaczymy co to da. W sumie to stosujemy ten preparat profilaktycznie.

Gość lila01
witam wszystkich, mam pytanie odnośnie preparatu. Stosuję go od tygodnia i póki co nie widzę specjalnie poprawy ( prawdę mówiąc to nie wiem nawet jak ta poprawa ma wyglądać) jedynie paznokieć zrobił się taki jakby biały jw. oszroniony. Jeżeli ktoś wie coś więcej jak to stosować bardzo proszę o jakieś podpowiedzi a przede wszystkim interesuje mnie czy to działa. Rozumiem że paznokcie muszą być oczyszczone ze wszelakich lakierów i innych przed zastosowaniem? Pozdrawiam

Gość ja też tak mam niestety
mnie pomógł sztyft stepper, o wiele łatwiej się go stosuje i nie jest tak drogi jak większość preparatów na grzybicę paznokci teraz z tej serii można kupić sprej, krem oraz lakier