Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttttttttttttatjana

pomóżcie mi...z tego wyiść...!

Polecane posty

Gość ttttttttttttttttttttttatjana

nie mam już siły...zostawił mnie dla innej laski zaprzeczając do samego końca że nie..i że to była moja wina.. Teraz pisze co jakiś czas nieraz gadamy na gg w nocy godzine..nieraz dzwoni..i jest wstanie mi napisać czy powiedziec naprzykład że z nią wyjezdza i jaki to jest szczesliwy...że nie bedzie go tydzien na gg...Zadaje pytania co u mnie?z kim byłam co robiłam z kim randkuje?itp.a jak tylko coś powiem,że z kimś tam sie spotkam są hasła w rodzaju "już masz chcice""kup sobie wibrator jak nie mozesz się powstrzyać"i ja nie potrafie o nim zapomnieć..nie wiem kim jest naprawde ten człowiek.Raz wydaje się naprawde w porządku a drugiego dnia myśłe że zalezy mu na tym żebym cierpiła.ale nie wiem dlaczego...Przciez nie jest kretynem doskonale wie ze go kocham i jak wigilie mówi mi gdzie znia jedzie i jak to mi przysle mmsa z tamtad to sprawia mi przykrość..Mam się z kim spotkać...ale nie potrafie..nie potrafie o nim zapomnieć..Ma niesamowity dar ,kontrole nademną totalną..potrafi w jednej chwili doprowadzić mnie do śmiechu tak samo jak wciągu zaledwie kilku sekund do prawdziwej histeri........

Gość mam to samo.....
mozemy sobie podac rece.............

".....napisać czy powiedziec naprzykład że z nią wyjezdza i jaki to jest szczesliwy...że nie bedzie go tydzien na gg...Zadaje pytania co u mnie?z kim byłam co robiłam z kim randkuje?itp.a jak tylko coś powiem,że z kimś tam sie spotkam są hasła w rodzaju "już masz chcice""kup sobie wibrator jak nie mozesz się powstrzyać"i ja nie potrafie o nim zapomnieć...." przeczytaj to......i sie zastanow w czym ty tkwisz!nie chce wulgaryzowac ale ten koles to chuj jakich malo!szantazysta!swinia!daj sobie spokoj z takim palantem!!!!!

Gość jest wiele bogów
to mu odpowiedz "A ty sobie kup plastikową lalę, jak masz chcicę, mnie dobrych rad nie dawaj."

moja przyjaciolka ma ten sam problem... powiem Ci ze nie wiem jak jej pomoc... myslalam ze z czasem to minie ale jak ona zaczela go ignorowac to zaczal ja wyzywac od najgorszych... a na poczatku tez mowil ze chce zeby zostali przyjaciolmi itp...

ja wiem najlepiej no tak doskonale wiemy ze jest na swiecie tyle sku*****synow...;/ a ona jest wrazliwa kobieta ktora mysli ze taki ch*j moze sie zmienic...;/

Gość Alberciaati
ttttttttttttttttttttttatjana -------> ale ty dłupia jestes:D nie gadaj z nim i tyle :D

Gość hehehhehhehhehhhheee
a moze jednak wcale nie jest taki szczesliwy....akto by nie dzwonł do ciebie i nie probował się dowartościowywac...

Gość pasujecie jak ulał
on sadysta ty rycząca masochistka...wróci do Ciebie..przyciągniesz go jak magenes.....wspomniesz moje słowa:)hehe