Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmMLLmmmmLMMM

Czy jeżeli będę codziennie przez 1 tydzień używać

Polecane posty

Gość hmmmMLLmmmmLMMM

peelingu do ciała to zejdzie mi całkowicie opalenizna ? Nie opalałam się przez 2 tyg, i porobiły mi się plamy na rękach, brzuchu, dekolcie... wiadomo nie wygląda to za ciekawie. Nie jestem juz bardzo opalona ale jeszcze jestem... a chcialabym zeby mi to zeszlo wszystko calkowicie bo chce sie zaczac opalac na studniowke. Pomoze cos ten peeling ?? Czy jest jeszcze jakis sposob ?

Gość hmmmMLLmmmmLMMM

Gość niestety nie wiele to pomoze
a to dlatego, że skóra sie tak szybko nie odnawia. A możesz podraznić skóre tak, że przy nastepnym opalaniu będziesz mieć kłopoty ze skóra, podrażnienia itp

Gość hmmmMLLmmmmLMMM
Czyli lepiej to zostawic i opalic te plamy ? :(

Gość niestety nie wiele to pomoze
lepiej opalac powoli i stopniowo, ale przy okazji ribic delikatne piilingi, ale nie co dziennie i nawilżac skore

Gość odstaw opalanie na razie
zrób raz na trzy dni piling całego ciała, dopóki kolor skóry się nie wyrówna, nie idź do solarium, chyba wytrzymasz ;) w przeciwnym razie możesz sobie niezłych odbarwień narobic i na lato będziesz w łaty, pozwól skórze odpocząć trochę, możesz zamiennie uzywać balsamów brązujących - nie samoopalaczy, ale bronzerów właśnie, jeśli tak ci przeszkadza brak opalenizny, daj skórze co najmniej 3 tygodnie na odnowienie się

Gość rob peeling z kawy jest
mocniejszy niz te ze sklepu