Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleńka 81

Wiem ze to pytanie w zasadzie nie do was ale.....

Polecane posty

Gość kasiuleńka 81

Kurcze wiem ze zaraz na mnie wsiadziecie ze mam se test kupic albo isc do lekarza ,ale zastanawiam sie czy to w ogole jest mozliwe. Otóz staramy sie z mezem o dziecko, cykle w zasadzie ok 30 dniowe, wspolylismy w dni plodne, robilam test 25 dnia cyklu , wyszla jedna kreska , drugiej w zasadzie tylko cien, roznie by mozna interpretowac , objawy jak na ciaze mialam, nudnosci, bol piersi , ale i to moglo byc przypadkiem . 26 dc wieczorem co jest dla mnie dziwne dostalam krwawienia , myslalam ze okres , ale byl dziwnie bardzo obfity i bolesny, trwal w zasadzie niecale 3 dni po czym tylko brazowe plamienia. Nadal bola mnie bardzo piersi i sa nabrzmiale, brzuch tez mnie boli i nadal mam mdlosci. I stad moja watpliwosc czy pomimo krwawienia to moze byc ciaza??

Gość kasiuleńka 81
mnie sie zawsze wydawalo ze jak wystepuja to tylko plamienia a to krwawienie bylo ofitsze niz okres

Możliwe że to wydalanie zapłodnionego jajeczka, takie są bynajmniej objawy które tu opisałaś. Jajeczko mogło zostac zapłodnione ale z nieznanych względów organizm je wydalił, to sie zdarza, próbujcie dalej a doczekacie sie dzidzi :)

Gość kasiuleńka 81
Balam sie o tym mowic glosno ale tez sie tak zastanawiam, tego dnia kiedy dostalam krwawienia rano bardzo bolal mnie brzuch, trwalo to ok godz po czym samo ustapilo

Gość do foresta
* bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.» * bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej.»