Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuuDENTKA

Prezerwatywy, a ciąża.

Polecane posty

Gość stuuDENTKA

Jakieś dwa miesiące temu odstawiłam tabletki anty. Brałam je prawie rok, jednak mój facet powiedział, żebym przestała... Na początku sie wahałam, jednak w końcu uległam jego namowom. Przeszliśmy na prezerwatywy. Jednak róznica jest znaczna. Dlatego na początku kochamy się bez, potem zakładamy. Wiem, że to ryzykowne, ale jakoś nie mogę się opanować, mimo, że mam świadomość istenienia płynu przedejakulacyjnego itp. Problem w tym, że parę dni temu powinnam dostać okres. Przed sylwestrem nawet bolało mnie podbrzusze, piersi nieco nabrzmiały i wszystko wskazywało na to, że @ się pojawi... Ale następnego dnia bóle minęły, piersi dalej są lekko powiększone, na dodatek śluz stał się taki, jak podczas owulacji... Nie spodziewam się żadnych diagnoz itp. :D, ale czy wg was duże jest prawdopodobieństwo, że moge byc w ciąży?

Gość margeritka77
mozliwosc zawsze jest

Gość kkkkoo
masz mądrego faceta nie chce Cię truć tabletkami a możliwośc zawsze jest nie chce Cie straszyć ale zaraz po prezerwaniu tabsów ryzyko zajscia w ciaze znacznie sie zwieksza ale z takim facetem ciąża chyba nie była by koncem świata?

Gość ryzyko nie jest duże ale jest
zdrowe kobiety nie raz potrzebuja czasu aby zajść w ciąże przy pelnym stosunku, a co dopiero tak jak ty, ale jednak jakies tam jest. Zrob test

Gość stuuDENTKA
To odpowiedzialny faect i nie wątpię, że byłby świetnym tatusiem ;). Ale mimo wszystko, jeszcze trochę na to za wczesnie :). Test zrobię za jakiś tydzień, może dwa, jesli miesiączka się nie pojawi. Póki co pozostaje "gdybanie" :D Na razie czekam z testem, bo jestem troche panikarą i mam tendencje do snucia domysłów, dlatego staram się spokojnie czekać :).

Gość schiiiizuje29
wczoraj spalam z facetem,uzywalismy gumek,ale mam schizy ze moglam zajsc, rany ale sie nawkrecalam grrr

Gość schiiiizuje29
a jeszcze co wlacze tv to leci serial ze ktos wpadl :P to jakas zmowa :P

Gość stuuDENTKA
do przypuszczalnej daty @ spokojnie czekaj ;)