Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NeedYOURhelp

MUSZĘ, MUSZĘ, MUSZĘ ZACHOROWAĆ!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NeedYOURhelp

Pomocy! Muszę zachorować, ale najbardziej potrzebuję mieć gorączkę! Wiem, że były tu już takie tematy, ale chcę otrzymać odpowiedzi dokładnie na moje pytanie. Nie pytajcie mnie o powody mojej prośby. Gorączka na ok. 38 stopni, dobrze by było więcej. Mogą być dodatkowe objawy. Wychodzenie na dwór z mokrą głową nie wchodzi w rachubę. Pomóżcie! I proszę bez wyzywania, jaka jestem głupia lub, że jestem chora na głowę. Po prostu odpowiedzcie na pytanie. Jeśli macie zamiar się naśmiewać, to nic nie piszcie.

Gość frfewr
a ja kurde jestem chora:o a niechciałam

Gość NeedYOURhelp
Ja się nie pytam kto jest chory ;) JAK ZACHOROWAĆ???????? POMOCY!

Gość lola Karola
wystaw się na działanie krwiożerczych bakteri i wirusów :)

Gość NeedYOURhelp
Ludzie, podejdźcie do tego poważnie...

Gość lola Karola
hula wiatr hula, matka dziecko lula.Ojeciec wódkę pije czy dziecko przeżyje? lallalalala ŚPIEWAJMY razem :)

No ja na sylwka się dorządziłam, że miałam 39 stopni, okropny kaszel i bó gardła... a jedyne co robiłam to wychodziłam z ciepłego bardzo pomieszczenia na fajka na balkon w bluzce na krótki rękaw i na boso... Czyli z gorącego pomieszczenia na mróz z 10 razy w ciągu powiedzmy 5h, postać 5 minut wrócić... koniecznie bez butów :D i ja, chcąc nie chcąc, leżę teraz w łóżku i pije syropy :D

Gość NeedYOURhelp
Lola Karola jeśli łaska to wyjdź z forum. Twoje odpowiedzi są żałosne i nie mają sensu. Sloneczkoo14 jeśli tak ci wesoło to wypróbuj ten sposób. Jestem ciekawa efektu. A tak naprawdę to nie mam już ochoty czytać twoich wypowiedzi - bye! Za to Clem jako jedyna na 6 postów mi doradziła, dzięki ;) Wypróbuję to. A słyszeliście może o surowym ziemniaku lub o moczeniu nóg w gorącej wodzie i popijaniu lodowatą wodą (lub mlekiem)? Jeśli tak, to czy to skutkuje? Proszę o wypowiedzi osób, które już to wypróbowały. No i jeszcze proszę o nowe sposoby. Mam na zachorowanie 2 dni.

Gość fannn
zjedz surowego ziemniaka, albo : weź szklanke wody, 1 jajko, 2 szklanki mąki dodaj troche proszku do pieczenia- zjedz troche i już :)) będziesz miała gorączke. albo wyjdz na balkon

To własnie Ci pisze o tym ziemniaku... Powoduje goraczke... Ja nie próbowałam ale kumpela tak i podziałało :classic_cool:

:) a co w poniedziałek do szoły się wraca? echh młodzież: ok ok juz pisze co i jak :) -surowy ziemniak -picie gorącej herbaty i moczenie nóg w lodowatej wodzie -mozna "oszukać" termometr -zrobić kisiel cytrynowy i zjeść całą porcję na raz...

Gość lola Karola
dziecko idz sie poucz chemi albo przyrody a nie dupę zawrasz na tym niezwykle uroczym forum:O masz coś do mnie? mam prawo tu być i pisać i juz....... łooj głupia ty głupia ty.....ŚPIEWAJMY razem

Gość NeedYOURhelp
Ale po co wam powód. Po prostu powiedzcie jak zachorować! Do ...Iwaaa.... : Ile trzeba zjeść tych ziemniaków? Do wisienka_czereśniowa : Ile czasu mam moczyć te nogi w wodzie? I lepiej lodowata woda + gorąca herbata, czy gorąca woda + lodowata herbata?

Gość do lolo Karoli
To pośpiewam i ja:D na pohybel wylansowanym gimanzalistkom, które boją się iść na polski czy inna biologię:D Stooo laaaaat...:D

idz na dwor w krotkim rękawku i na boso i w mokrych włosach. zaziębisz się w chuj :o niektórzy są zjebani od uropdzenia :o

Gość lola Karola
:) oo jak miło ktosik jeszcze do wspólnego śpiewania? lalalallallalallalallalallal:D:D

Gość do lolo Karoli
robaczek, tak a propos, koleżanka wyszła na mróz z mokrymi włosami, później miała zapalenie jakiegoś tam nerwu i paraliż połowy twarzy. Ale coz, moze dziewczynka ma klasówkę...

otworz okno, wylacz kaloryfer, wykap sie w jak najzimneijszej wodzie, pij zimne, moze jakis kontakt z chorymi osobami jak masz mozliwosc, umyj glowe i otworz okno.

Gość NeedYOURhelp
Żal mi was, ale cóż. Niektórzy mają tak. *Dziewczyny odpowiecie na moje pytania?????

ja dostałam od tego zapalenia zatok kiedyś. i wraca to do mnie 2 razy w roku :o masakra. przez własną głupotę załatwiłam sobie zatoki :o

Gość do lolo Karoli
nie odpowiemy, do szkoły maaaarsz:D lalalalaa

Gość NeedYOURhelp
Denerwujecie mnie. Oczekuję odpowiedzi od ludzi, którzy mają równo od sufitem w przeciwieństwie do loli Karoli.

żeby doczekać się odpowiedzi ludzi którzy mają równo pod sufitem trzeba zadac mądre pytanie...idz do szpitala i zapytaj się chorych jak to zrobili że zachorowali?...

Gość do lolo Karoli
my mamy równo pod sufitem, tylko dostosowujemy się poziomem do założycielki tematu:) taka umiejętność intelugentnych ludzi:D miała baba koguta, koguta...:D:D:D

to nie było do Was....to było do tej chorej bo ona tego jeszcze nie wie ale już jest chora...na głowę

Gość czemu tylko gorączka
A może od razu dur brzuszny albo gruźlica? Myślę, że ktoś chory na raka też chętnie oddałby Ci chorobę. Wsadziła go do buta, do buta hej!!!! :D