Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciel.......

Młody Szuka Starszej Dojrzałej

Polecane posty

Gość fdsgfdsg
jak lubisz stare torby to idź na miasto i jakąś wyrwij, na takim forum nic niezałatwisz

Gość fdsgfdsg
"jestem z wrocławia" "a no fakt jestem w anglii" "sory ale ktoś sie za mna ugania" i na koniec zaczepka słowna żeby się wreście odwalił ;]

Gość marzyciel.......
najwyżej się przejadę

Gość Czesc mlodzieniaszku
Stare torby! :-D Gdybys mnie widzial chlopcze uzylbys zdecydowanie innego okreslenia! :-D Ok ide, bo woda mi sie z wanny wyleje :-p

Gość młoddy
Ja także szukam dojrzałej jestem z Radomia:)

Gość marzyciel.......
jesteś jeszcze gdzieś tu?

Gość młody19latWroclaw
szukam sponsorki jestm z wrocławia i najchentnie sex 24h otwarty jestem na wszelkie propozycje sponsorko własnie mnie znalazłaś napisz majkel.nowicki@interia.pl brak wlasnego lokum

Mam 32 lata szczupły wysoki brunet ,pełen energii 90 kg wagi 190 cm, dla pań dojrzałych oferuje wiele dyskretnych, gorących chwil , spełnienie Twoich najskrytszych pragnień i fantazji, nawet tych które Cię onieśmielają Całość spotkania upiększam czułym, relaksującym masażem , dopuszczalne tylko to co w pełni akceptujesz i uwielbiasz, Interesuje mnie stały układ,Warszawa i okolice Do zobaczenia Maciek Inseminator7@o2.pl

Gość 24 wysporotwany
WItam zadbane i pewne kobiety, jeśli szukasz młodego wysportowanego to napisz st434@wp.pl.

Gość gość
Jeśli szukasz młodego zadbanego i fajnego faceta który zapewni 100% dyskrecji i frajdy ze spotkań zapraszam na spotkanie ze mną. bartekpassat95@gmail.com