Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pppooomocy

Petting i ciaza. Paranoja!!

Polecane posty

Gość szukam pppooomocy

Hey. Ostatnio na sylwku moj chlopak robil mi palcowke, on nie mial wytrysku lecz dotykal swojego penisa i potem robil mi petting. Czy sa szanse ze mozemy wpasc? Prosze pomozcie

Gość XX i YX
ciąża mnoga

Gość szukam pppooomocy
?

Gość XX i YX
wpisz sobie w googlach płyn przedejakulacyjny i poczytaj sobie ^^ pomoże ci to i nie bedziesz sie stresowac :p napisałam tak, bo kiedy miałam podbny problem ktos mi napisał ze beda bliźniaczki i jakos poprawił mi sie humor :)

Gość XX i YX
Swoją drogą tyle gadają o zabezpieczeniach i stosunkach przerywanych, a o pettingu mało. tez jest szansa ciąży (wytrysk powinien byc), ale ludzie jakoś tak mniej o tym myślą i są wpadki

Gość szukam pppooomocy
Wielkie dzieki. Pomoglas mi bardzo :) Uff odrazu mi lepiej. Kochana jestes :) Dzieki

Ty uważaj bo skoczy sie tak jak my tzw urojona ciąża niestety

Gość uhg
hej no ja tez mam taki problem chlopak robil mi palcowke, do wytrysku doszlo ale duuuzo pozniej i juz potem sie nie dotykalismy bo ..sam sobie to zrobil.. boje si eraczej o plyn... no i teraz tak: schudlam od tego czasu i dostalam okres normalnie, potem jeszcze jeden ale 4 dni za pozno i teraz o tydzien za wczesnie i jakis skapy jest.. oczywiscie non stop sie stresuje-paranoja normalnie skupic si enie moge nad niczym, niby wydaje sie ze nie ma problemu ale ....