Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna1981

Farba do włosów firmy NOUVELLE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

dziewczyny czy znacie farby do włosów z firmy nouvelle Chcicłabym się dowiedzieć czy są dobre i czy się je nakłada na suche czy mokre włosy ?

Gość gibson
witam, właśnie wracam ze szkolenia firmy Novuelle które odbyło sie w Gorlicach w firmie AFK. Jedynym importerem tych produktów jest firma eurowell z gorlic. szkolenie było prowadzone przez włocha - głównego styliste tej marki. Farby można nakładać na włosy suche - rewelacyjnie kryją i bardzo proste w użyciu - a co do trwałości to fryzjerki obecne na szkoleniu potwierdzały że kolor trzyma sie powyżej 1.5 miesiąca u klientek praktycznie bez zmiany barwy. myślę ze jest to bardzo dobra alternatywa do drogich farb bez starty jakości . polecam

Gość FIRE CUBE
Szczerzę mogę polecić.W zależności jakie włosy ale nakładać tak na suche jak i na mokre można bez problemu.utrzymuje sie na włosach w szczególność natury do 2 miesięcy

Gość gość
Witam wszystkich, Ja używam farb tej firmy i to nie prawda że się utrzymuje 1,5miesiąca . Farba blednie po 2 tyg. Ale mi to pasuje bo daje mi kolor o który mi chodzi . używam utleniacza 6%