Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watkaa

Ciąza pomocy

Polecane posty

Gość watkaa

mam pewien problem musicie mi pomoc błagam !! przedstawie sprawe : Mam 17 lat mój chłopak 18 zaczelismy wspolzyc juz dawno jestesmy razem ponad pol roku zawsze sie zabezpieczalismy ale nie bralam tabletek tylko sapa prezerwatywa w nowy rok gumka pekla.. ale wtedy on byl juz po i gdy zbiorniczek byl pelny ona pekla gdy wyciagnal ja czulam ze cos ze mnie wyplywa i wtedy powiedzial ze pekla ja polecialam i doglebnie wyczyscilam sie lodowata woda nie wiem cyz pmolo zapobiec ale z desperacji mialam isc dzisiaj do lekarza ale nie mam jak sie tam dostacbo moja mama nie wie nic o tym i nie moge wyjsc jakie sa pierwsze objawy ciazy w ciagu 4 dni ?? co ja mam zrobic??

Gość pppppppppppppppppppppp
a w ktorym dniu cyklu?

Gość watkaa
10 grudnia mialam okres a to si e stalo z 30/1

Gość watkaa
albo 15

Gość pppppppppppppppppppppp
10, a 15 to roznica...10 raczej nie, 15 jest taka mozliwosc..zalezy czy masz regularne cykle itd..

trzymam kciuki żeby jednak Ci się udało nie zajść w ciążę.. a na początek proponuję zrobić test ciążowy za najwcześniej tydzień ..

Gość watkaa
mam nieregularne ale raczej kolo 10/11 ... Mam nadzieje ze nie jestem .. Dzięki

Gość malg0rzataa
watkaa tak jak mówiła przedmówczyni, przede wszytskim zrób test ciążowy ja też mam podobny problem i jestem w Twoim wieku =]

test! koniecznie test. wiecie a ja biore tabletki, mialam 2 razy krwawienie z odstawienie, zrobilam z 7 testow wszystkie negatywne i nadal sie boje ;(

Gość dianka17
a ja kochalam sie z facetem 29 sierpnia z prezerwatywa ktora nie pekla (tak mowi), a okres mialam 24 sierpnia wiec odrazu w pierwszy dzien po zakonczeniu okresu. kolejny okres spoznial mi sie 10 dni, zrobilam wtedy test wynik wyszedl negatywny za kilka dni dostalam okres ktory trwal tydzien (zwykle moj trwa 3-4 dni)ale byl bardzo malo obfity. kolejny okres rowniez trwal tydzien ale za to mialam strasznie obfite krwawienia. teraz powinnam dostac okolo 20 grudnia a mialam tylko taka ciemna wydzieline i sladowe ilosci krwi. dzis zauwazylam ze mam powiekszone piersi i troche boli mnie brzuch tak jak przed okresem. czym to moze byc spowodowane? czy to normalne? ciaza to chyba nie powinna byc prawda? od sierpnia nie wspolzylam z nikim

Gość watkaa
mam nadzieje ze to nie jest to ale test sie robi tydzien po a narazie minelo 5 dni i moge zapobiec spirala a wiecie ile to kosztuje??

Gość dianka17
no oby mam nadzieje. wlasnie nie wiem;/ moja siostra cioteczna jest wlasnie w 5 miesiacu i ma bardzo maly brzuch. ale mam nadzieje ze nie jestem , po prostu takie rzeczy mi do glowy przychodza ze masakra;) jak dostane okres to smigam odrazu po plastry do gin..