Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonia wonia

HUŚTAWKI DLA NIEMOWLĄT-CZY USPOKAJAJĄ , CZY SPRAWDZIŁY SIĘ U WAS

Polecane posty

Gość polecamm
Gość 2o2PL
Huśtawka to wspaniała sprawa!!! Zawsze to jakaś inna rozrywka dla dziecka. Tutaj są świetne huśtawki w niskich cenach http://www.2o2.pl/kategoria,16,0,hustawki-dla-dzieci.html . Wybór jest na tyle szeroki, że każdy znajdzie coś co mu będzie odpowiadało.

Gość MamaKasiaM
jasne! poszukaj na sklep.andrewex:) maja naprawde swietne i moj maluszek jest w siodmym niebie :)

Gość KaSssik0
oj zdecydowanie... ja swoich pociechom zafundowalam "malpi gaj" :) maja co robic jak jest cieplo. mozna powiedziec, ze maja taki swoj prywatny placyk zabaw :) takze rodzice - wypatrujcie promocje, bo mozna za naprawde niewielkie pieniadze kupic cos naprawde dobrego i ladnego ja akurat skorzystalam z oferty Andrewex

Gość czeslav
możesz podać link do oferty/produktu andrewexu? z gory pieknie dziekuje:) :>

Gość kolowroteQ
tylko andrewex - zgadzam sie z przedmowcami :)

Gość gość
Dzieci są bardzo ciekawskie więc to normalne, że szybko się nudzą taką zabawą i szukają czegoś innego do roboty. Ja mam huśtawkę z kołyską z baby merc, ale używam jej głównie żeby uspokoić albo przygotować do spania swoją córę.

Ja mam z fisher price cuda oceanu i sobie chwale. Mala ja uwielbia. Buja sie po jedzeniu z godzine, pozniej jeszcze polezy troche na przebieraku i klade ja do lozeczka. Spi ok 40 min i zaczynamy ta sama rutyne. Jedzenie, przebieranie, bujak, przebierak albo mata, spanie. Ja mam w tym czasie duuuuzo czasu dla siebie.

Gość gość
Mój synek już jest trochę starszy i zamówiliśmy dla niego huśtawkę do ogrodu z www.freekids.pl Bardzo lubi się na niej huśtać.

Gość gość
Z tych wszystkich bajeranckich fotelików, bujaczków, hustawek jednam najbardziej nam się sprawdza ta huśtawka kokon- Graco Sweetpeace. Rewelacyjny ,,uspokajacz '' dla maluszka szczególnie takiego który nauczony jest zasypiania na rekach. http://gracobaby.com.pl/dla-domu/sweetpeace