Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wychowawczym

Jestem na wychowawczym-jaka praca dorywcza?

Polecane posty

Gość na wychowawczym

Gość na wychowawczym
Legalnie nie mogę podjąć żadnej pracy, bo zabiorą mi dodatek z gminy, ale w obecnej chwili, gdy tesciowa poszła na emeryturę mogłabym pracować 2,3 dni w tygodniu. Jak myślicie w jakich branżach można szukać dorywczej pracy, oczywiście mam na mysli na czarno. z wykształcenia i doświadczenia jestem księgowa, ale pracowałam też fizycznie, nie boję się żadnej pracy

Gość na wychowawczym
oppppp

Gość na wychowawczym
zadna z was nie pracuje dorywczo??

Gość tak ja tak mam
jak fizyczna to może pokojówka kelnerka układanie towaru ochrona

Na wychowawczym można dorabiaćm legalnie, ale musi to być praca, która nie zakłóca opieki nad dzieckiem czyli tzw. chałupnicza.

Gość hedddd
a jaki to dodatek daje ci gmina

Gość dosadna
też podjęlabym się sprzatania jakiegoś biura czy czegoś podobnego,też jestem w tej samej sytuacji

Gość na wychowawczym
ale na płatnym wychowawczym nie można pracować legalnie, żeby nie stracić dodatku, szukałam już chałupnictwa, ale u nas chyba cos takiego nie istnieje, nie mówię tu o tych wszystkich oszustach i naciagaczach

Gość piastowianka
Ja tez jestem na wychowawczym i dorabiam na lewo w sklepie.

Gość piastowianka
wczesniej sprzatalam u ludzi ale za bardzo mi sie to nie oplacalo i bylam strasznie zmeczona.teraz pracuje ok 25 godz tygodniowo i ciesze sie ,ze wreszcie wyszlam z domu :)

Gość na wychowawczym
piastowianka, a nie boisz sie pracowac tak "publicznie", ze ktos doniesie na Ciebie np?

Gość piastowianka
nie nie boje sie bo mam kawalek drogi do pracy a z drugiej strony kto wie,ze pobieram wychowawczy.nie jestem nigdzie zarejestrowana wiec trudno cos udowodnic.

Witam,mam na imię Agnieszka.Swoją przygodę z ORIFLAME zaczęłam 5 miesięcy temu.Rozne są opinie dotyczące firm tego typu.Może ja miałam szczęście,bo trafiłam do świetnej grupy,a może się do tego nadaję.Jestem matką,żoną,pracuje na pełen etat.Mimo to zaczęłąm swoją przygodę z ORIFLAME.Dorabiam do pensji kilkaset złotych miesięcznie.Wcześniej zmęczona(tyle obowiązków),a teraz zadowolona,bo spotykam sięz osobami, dla których jeszcze niedawno nie miałam czasu.Namówiła mnie znajoma,poszukałam w internecie informacji.Weszłam na stronę www.oriflame-klub.pl ,zamówiłam bezpłatny poradnik,przeczytałam i tak oto jestem konsultantką.Grupa daje wsparcie,pomaga,wyjasnia wszelkie niejasne sprawy.Tu można się rozwijać,iść naprzód i zwiększać swoje zarobki. Zapraszamy do współpracy nowe osoby,dużo korzyści i bonusów.Teraz jest super PROGRAM WITAMY dla nowych konsultantów.Każdy zainteresowany może wejść na stronę i zamówić poradniki.Może się okazać,że to właśnie coś dla was.Jeśli podejmniecie decyzję o współpracy z nami,to przy rejestracji wpisz numer OSOBY POLECAJACEJ 1977,a dostaniesz dodatkowo kosmetyk gratis.Zapraszam do zapoznania się ze stroną www.oriflame-klub.pl. W razie pytań służę pomocą gg 32329674

A jak sie zarabia na takim oriflame? pewnie glownie dzieki znajomym-albo rodzinie ile sprzedam mamie,kolezance tyle zarobie? czy sa jakies inne sposoby znane i zatwierdzone legalnie przez oriflame?

Oriflame i inna sprzedaż katalogowa to mało opłacalne zajęcie... Może pomyśl np. o księgowości w domu, skoro jesteś księgową? Nadchodzi okres rozliczeń, można ludziom pity powypełniać...

Jeśli zastanawiasz się jak zarobić w oriflame,wejdż na stronę www.oriflame-klub.pl i pobierz bezpłatny poradnik.Przecież nic nie ryzykujesz,a możesz zyskać.Jeśli masz pytania,moje gg:32329674

Gość trzeba było myslec wczesniej
a nie wpakowac sie w bachora i wielkie zdziwko ze pracy nie ma

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Bycie Konsultantką Avon jest łatwe i przyjemne, ponieważ Klienci doskonale nas znają i mają do nas zaufanie. Dlatego podejmij decyzję i zacznij zarabiać już dzisiaj ! „JEŚLI NIE SPRÓBUJESZ, NIGDY SIĘ NIE DOWIESZ CZY BYŁO WARTO !!! NIE RYZYKUJESZ ani złotówki: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków, - w każdej chwili możliwość rezygnacji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktów, - składanie zamówienia przez internet w kilka minut, - paczkę kurier przywozi wprost do domu! A ZYSKAĆ możesz wiele: - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla konsultantek ze zniżkami do 80% !!! - dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera, UWAGA !!! STARTUJĄC W NAJNOWSZYM KATALOGU MOŻLIWOŚĆ ODEBRANIA WSPANIAŁEGO PREZENTU !!! Szczegóły można uzyskać pisząc na mail: jjmolka@ gmail.com Pozdrawiam i czekam na Twoją wiadomość

Gość matka x 2
dziewczyny avon i oriflame sa dobre dla uczennic i studentek, ktore maja mnostwo kolezanek. no bo co 30 latka bedzie po sasiadkach chodzic? albo na rynku postawi stolik z kilkoma produktami? a juz na stanowisku lidera (trzeba miec jakies doswiadczenie) raczej bez wlasnej dzialalnosci daleko sie nie zajedzie...

Gość mozesz zostac opiekunka do dzi
ecka na pewno gdzies w okolicy jest jakas mama, ktora chcialaby pojsc do pracy, a niee stac ja na przedszkole/zlobek. moglaby zostawiac dziecko Tobie. za niewielka sume;-) najlepiej jak jakas znajoma.

Gość PoznańOriflame
Polecam pracę niani jeśli oczywiście ma sie do tego zamiłowanie. Ja prócz opieki zajmuję sie jeszcze Oriflame. Poszukujesz pracy dodatkowej? Chcesz sobie dorobić? Zapoznaj sie z ofertą Oriflame. Być moze Praca w Oriflame będzie Twoim jedynym źródłem kasy Oriflame daje wiele możliwości tylko od Ciebie zależy jak je wykorzystasz. Możesz brać udział w szkoleniach bezpłatnych organizowanych przez Oriflame. Tylko Ty decydujesz o swoich zarobkach i o tym ile czasu chcesz poświęcić swojej pracy i co chcesz osiągnać. Nie ma progów minimalnych przy zamówieniach, zamawiasz ile chcesz i kiedy chcesz. możliwosć zamawiania z odroczonym terminem płatnosci. Programy motywacyjne, wyprzedaże i różne oferty promocyjne dla konsultantów. Możliwość udziału w akcjach prospetingowych z moją grupą.Dzieki którym masz szanse na zdobycie nowych klientów. Dołącz do mojej grupy. Zapraszam do rozmowy o szczegółach GG 1054762 julia.antkowiak@onet.e< /a> u

Gość gość
Warto zostać konsultantką Arbonne i zadbać o siebie oraz o swoje finanse. Tutaj http://www.rekowska.com są szczegóły. Marka oferuje wysokiej jakości kosmetyki wegańskie. Idealny sposób na dodatkowy zarobek.

Gość gość
Juz pani nie spamuje, bo żal to czytać