Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agi25

chciałabym spróbować seksu z kobietą

Polecane posty

Gość agi25

jestem mężatką od 6 lat. Coraz częściej myśle o tym jakby to było w łóżku z kobietą. strasznie mnie jara że moglabym dotykać jej piersi i lizać jej cipke. Czy ze mną wszystko wporządku?

Gość biseksualna
Hej agi25 Nawet nie zauwazylam,ze zalozylas podobny watek. Wydaje mi sie,ze wiele kobiet o tym marzy (seks z kobieta). Dodam,ze rozmawialam na ten temat z mezem i...wyrazil zgode bym tego sprobowala..:) Pozdrawiam

Gość agi25
mój mąż też nie ma nic przeciwko temu (najchętniej by jeszcze popatrzył jak to robie z jakąś laską).

biseksualna, podaj linka do tego tematu Też bym chciała, zgodę też mam :D

Gość biseksualna
Mysle,ze na 1szy raz (jesli juz bedzie) to spotkam sie z nia sama.. Jak uda mi znalesc odpowiednia partnerke to chetnie zaprosze meza..:)

Gość agi25
o to chodzi,że podnieca mnie myśl o byciu z inna kobietą ale trudno mi się na to zdecydować

Gość biseksualna
Mysle,ze kazda z nas ma przed tym opory mimo,ze wiele kobiet o tym marzy.. Ja napewno sie kiedys na to zdecyduje..ale musi byc ku temu odpoiedni czas, miejsce i partnerka :)

Gość ohhhhhh
ja juz probowalam super to jest..

Gość agi25
czy to jest lepszy seks niz z facetem?

jak rozmawiałem z kobietami ,to na ogół są to kobiety ktore nie mogą sie spełnić z partnerem a mają potrzeby.Sa mało atrakcyjne dla facetów (męski typ urody) W pełni spełniona kobieta nawet jak spróbuje seksu z kobietą to stwierdza że brakuje jej penisa ,bo taka jest prawda jak każdemu facetowi brakuje cipki a tylko pewne sposoby wychowania ,wzorów czy wreszcie zburzenia hormonalne powodują zainteresowanie te samą płcią.Dlatego uważam jak te kobiety ktore mają stałych facetów i są z nimi spełnione nie muszą się obawiać seksu z kobieta bo i tak wrócą do męża

Gość a ja mam faceta
który mnie cudownie zaspokaja, ale uwielbiam też kochać się z kobietą, dziewczyny próbujcie jast za****ście!!!

Gość kunkfu
Gożej jak ci się spodoba i nie będziesz chciała wracać do swojego amanta....Też mam ochotę na pewną blądi ......

Gość agi25
faceta na pewno nie zostawie. Ale jak poznać dziwczyne na taki "experyment"? no wiecie żeby sie nie zbłaźnić

Gość agi25
sporo kobiet jak widzę o tym myśli :) ale znaleźć jakąś na jednorazowy nómer jest cięzko :( jak sie za to zabrać? mam koleżankę w pracy (ma fajne cycuszki) i jest naprawde super ale z nią np. bym nie chciała bo po tym mogło by być dziwnie ... źle by sie chyba gadało źle pracowało razem

Kurde co sie dzieje. Coraz wiecej kobiet woli kobiety. Jak tak dalej to pozostanie nam, facetom jedynie masturbaccja:( Czy jestesmy tacy beznadziejni ze wolicie kobitki???:(:(

Gość agi25
hahaha dobre ale ja nie wole kobiet :) mam faceta i chce go mieć :) ale poprostu spróbowała bym z kobietą ... te cycuszki heh...

Gość agi25
co byście zrobiły np w dyskotece tańczycie "w kółeczku" i dziewczyna zaczyna was dotykać niby przypadkiem?

Gość agi25
bo ja bym poszła wypróżnić się na jakiś parapet

Gość agi25
wow podszywacz sie zainteresował :) dzięki smutasku :)