Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejjjjjehhhe

DZIS W NOCY CHCE DO MNIE PRZYJSC FACET...

Polecane posty

Gość hejjjjjehhhe

nie moj facet, zonaty... co mam zrobic?

Gość połknąć
:classic_cool:

Gość hellloooo
sama musisz wiedzieć czy chesz zdradzić swojego faceta i rozwalać komuś życie rodzinne tylko przez swoją głupotę .... vhyba wszystko jasne...

Gość hejjjjjehhhe
ja jestem sama spotykalismy sie ale nie powiedzial mi ze ma zone - dowiedzialam sie przez przypadek, zerwlam wtedy z nim kontakt, ale tydzien temu zaczal intensywnie o mnie zabiegac... dzis w nocy chce mnie odwiedzic , aby 'porozmawiac'...

Gość .jnknl
a niech przyjdzie, popłaszczy sie przedc tobą troche i pójdzie....ino nie zmieknij :p

Gość hejjjjjehhhe
ale ja sie boje ze to sie skonczy seksem przyjdzie, bedziemy sie kochac i pojdzie... nie nie nie nie chce tak

zabiega o ciebie za twoim przyzwoleniem... jesli usłyszy wyraźne \"spływaj\" - nie przyjdzie w nocy :) proste nie pytaj sie co masz zrobić, po prostu zachowaj sie asertywnie poza tym: czego może chciec facet w nocy od dziewczyny, pzred która zataiła, ze ma żonę :) pytanie za 100zł

Gość i dasz mu co bedzie chciał
łatwa z Ciebie panienka... Tylko się nie zakochaj, bo będzie dramat!

Gość twoja psipsióla
Srali muchy będzie wiosna!!!!!! 'porozmawiac'!? on chce ci wyruchac zwyczajnie! KOBIETO,DWA RAZY DO TEJ SAMEJ RZEKI SIĘ NIE WCHODZI,nie wiesz o tym? zerwalaś z nim,po co ROBISZ SOBIE Z GĘBY DUPĘ??????????????? dasz się tak sobą manipulowac? NIECH SIĘ CIĄGNIE,powiedz mu to! jak sie zgodzisz żeby przyszedl do ciebie,to jesteś HUJ,DUPA I SKRZYPCE!

Gość yuryrt
wybacz, ale żenujący problem :O trzeba było powiedizeć, ze nie życzysz sobie jego wizyt... ale Ty pewnie go kokietowałaś zamiast powiedzieć "nie" i dziwisz sie, ze chce skorzystać

na bank bedzie seks i se pojdzie;) oszuka soie wolnego faceta, bez zony/dziewczyny