Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reene

Drukarka HP Deskjet D1560!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość reene

Jakiś miesiąc temu kupiłam drukarkę HP Deskjet D1560 , wydrukowałam może z 50 stron(z górą) a ten głupi tusz już się skończył(czarny). Potrzebna mi jest drukarka na gwałt...........ale przy takim zużyciu to żałuje że ją kupiłam. Nie uśmiecha mi się co miesiąc wydawać około 60-70 zł na tusz. Zna ktoś jakiś sposób? Może jest jakiś tani zamiennik? Próbowałam uzupełnić tusz ale nie da się w kartridżu poprostu wepchnąć koreczka do środka...........co za szajs. Osobiście nie polecam takiej drukarki.........ze względu na wydajność. Może istnieje ktoś kto może mi pomóc?

Gość hmmm u mnie w miescie
sa punkty, sklepy gdzie mozna uzupelnic tusz za niewielkie pieniadze, w granicach 20 zl za kardridź. I tez mialam HP kiedys i mimo braku koreczka oni zrobili dziure i uzuplenili tusz. i jest ok. poszukaj takich mozliwosci albo sama zroob dziurke np. igla od strzykawki :)

Gość kjhgfghgfgfghgfghg
sama igłą od strzykawki nie napełni. Kolega mi napełniał, miał z hurtowni taki zestaw do napełniania, zeby sie dało to kardrige trzeba w takie specjalne trzymadełko(nie wiem jak to się nazywa) włożyć i wtedy napełniać, sama strzykawka nic sie nie zdziała niestety

Gość reene
dzięki za odpowiedź. poszukam. jeżeli chodzi o koreczek to próbowałam go wbić do środka długopisem i nic...........igła sie złamie podejrzewam. Najwyżej sobie przewiercę jak mówisz.... Może są jakieś tanie kartridże do tego modelu? Nie chciałabym przewiercać tego kartridża bo nie chcę stracić gwarancji na tego dziada, a z chęcią podstawiłabym zamiennik.