Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka_CK

Ważne pytanie dla posiadaczy rachunków w PKO BP? Coś mi się nie zgadza.

Polecane posty

Gość calineczka_CK

Kochani. Posiadam konto w PKO BP od około 9 lat. Zawsze płaciłam 5.40 za prowadzenie rachunku i tyle. Posiadam też na tym koncie usługe (dawne) inteligo, teraz ipko. Dzisiaj patrze na konto tu..."OPŁATA ZA UŻYTKOWANIE KARTY" - 10 ZŁOTYCH. I tak zastanawiam się, czy PKO BP nagle wprowadziło takową opłatę, czy to np.opłata roczna? Jednak 10 + 5,4 za prowadzenie rachunku to sporo. Posiadacze kont w PKO BP wypowidajcie sie, czy też tak macie!!! Jeśli to miesięczna opłata to chyba likwiduje rachunek:( i zakładam tylko internetowy...

niestety przy internetowym też masz opłaty, ja płacę co miesiąc jakieś 9.45 pln, + 2 pln + 2,5 pln i też nie wiem za co???? W sumie odpuściłam temat, ale chyba się wybiorę do banku dowiedziec o co chodzi???

Gość treser
10 zl to oplata roczna za karte, a 5,40zł miesiecznie i 2 zł za inteligo

Gość calineczka_CK
---> Treser Jesteś pewien, że to roczna??? Bo 10 zł miesięcznie za kartę to lekki przekręt? A nie przypominam sobie, by mi przysyłali jakieś pisemko,że zmieniła się w tabela opłat i prowizji. A w innych latach może tego nie widziałam...

Gość no no no no
chyba nie roczna tylko opłata jednorazowa, bo nie przypominam sobie ,żeby mi co roku ściągali 10 zł,raczej po wydaniu nowej karty

31/12/2008 OPŁATA ZA PROWADZENIE RACHUNKU -9,95 PLN 31/12/2008 ODSETKI/PROWIZJE OD OVERDRAFTU -1,33 PLN, co to jest ten OVERDRAFT???????

Gość calineczka_CK
"na pewno" w PKO BP nic nie jest na pewno. Proszę o osoby które po prostu to wiedzą, bo domyślać się to i ja umię. A naprawdę wkurzyli mnie...

Gość calineczka_CK
odświażam

Gość very merry christmas everyone
overdraft wejscie z kontem na minus lub ponizej uzgodnionej kwoty debetu

Gość kruuufka
UP! Mam ten sam problem też mi teraz dojechali z dychą na minus :/ Bez przesady kude, nic tam nie mam a jeszcze mi dyche ściągają bez uprzedzenia, przeciez w umowie nic takiego nie bylo :/

Gość mam złote konto PKOBP Inteligo
2009-02-27 Tytuł: OPŁATA ZA PROWADZENIE RACHUNKU -16,50 PLN 2009-02-26 Tytuł: 000465556 Prowizja -1,00 PLN (od kazdego pobrania gotowki) 2009-02-25 Tytuł: OPŁATA PRZELEW ZEW.DOWOL. -0,30 PLN (za kazdy przelew elektroniczny) tak że nie płacz

Gość a ja mam w bzwbk do 30 r.
zycia za darmo, przelewy 50 gr, albo za darmo. nie kumam jak mozna tyle bulic za rachunek

Gość kruuufka
Kto ma nie płakać? Sam sobie wybrałeś takie konto z takimi opłatami. A ja wybrałam konto w ktorym miesiecznie płace 3.50 w sumie, i nie wiem skad sie nagle wzielo 10 zl! Dla mnie to bardzo duzo!

Gość kruuufka
a ja za 'użytkowanie' I dzisiaj w banku byłam sie spytac i mi kobiecina powiedziała, że narzucona jest taka opłata CO ROKU beda mi sciagac dyche :/ Zdziercy koniecv z kontem w pko :/

Gość użytkownik inteligo
mnie skasowali na 20zł, mam superkonto już pięć lat student miesięcznie 3,50zł płace pierwszy raz widzę taką opłate, zamykam to konto i zakładam w mbanku

Gość igulka 26.01.1977
W PKO Bp były od maja straszne podwyżki wszystkiego. I zleceń stałych, i ipko i opłat przelewów Polecam BGŻ przeniosłam się miesiąc temu. A PKO niech żeruje na innych.

Gość studentka1988
Mnie też dziś "okradli" na 20 zł... I jak tu przeżyć? :/

Gość Figiel_23
Dzisiaj zaglądam na swoje konto i coś mi brakuje kilku złotych, a przecież wczoraj miałam przelew. W historii rachunku znalazłam coś takiego \" opłata za użytkowanie karty\" Co to ma być, przecież za wydanie karty i tak już zapłaciłam 40 pln. Znowu jakieś przekręty bo jakaś wiceprezes wyprowadziła kilka ładnych milionów z banku

Gość ja nie widze sekundow
Tez mialam te 10 zl, poza tym teraz za prowadzenie rachunku jest 6,90 :O Mam nadzieje ze to jednorazowa oplata za ta karte :O

Gość użytkownik inteligo
to 20zł to opłata na rok, co roku tak będą doić

Gość studentka_aa20
Hej. Mnie spotkało cos podobnego. Dzisiaj zauważyłam że zabrano mi z konta 20 złotych za użytkowanie konta (gdzie wcześniej się z tym nie spotkałam) później dostałam jakieś uznanie +10 złotych, a za chwile znowu - 20 złotych za uzytkowanie konta. I o co w tym chodzi?? I wszystkie daty operacji są z jednego konta tylko data księgowania się zmieniła. Nie wiem czy iść do banku po wyjasnienie czy wprowadzono może jakies zmiany. A konto mam w pko superkonto student. N

Gość michał25wawa
ze mnie dzisiaj zdoili 20zł za uzytkowanie karty...dupki, dokładnie rok temu zgarneli 10zł a nigdy wczesniej za uzytkowanie karty nie placilem - tylko te 2 razy....za rok pewnie 40 bedzie czas podziekowac PKO BP

Gość Tilly89
no i ze mnie też ściagnęli dziś 20 zł za to samo, ale czy ktoś wie czy to roczna opłata czy jakaś kwartalna ?

Gość Nicki10000
Ho...a, i u mnie to samo. Patrzę na konto a tu -20 :-( . Pierwszy raz coś takiego widzę odkąd mam konto a mam już parę lat. Jak tak będzie co miesiąc to chyba podziękuję. Wkurzyło mnie to bo odpowiednio wcześniej bank mnie o tym nie informował. O podwyżkach w maju było wiadomo ale o tym?

Gość to roczna opłata za kartę
właśnie dziwię się, że niektórym tylko 10. bo mnie 2x20, jako że konto mam razem z mężem. W zeszłym roku było to samo

Gość ewka8003
Witam wszystkich! Ja posiadam konto w pko od 2 lat. Właśnie dziś zauważyłam, że pobrano mi opłatę za użytkowanie karty 20 pln. W zeszłym roku nie było podobnej sytuacji więc skąd nagle jakaś opłata. Przecież płaciłam za wydanie karty a skoro jest ważna 4 lata to o co im chodzi. Namawiają do korzystania z ipko (żeby głowy im nie zawracać i skrócić kolejki) a w zamian zdzierają kasę. Gdyby chociaż uprzedzili, że pobiorą te pieniądze. Inne papierki potrafią przysyłać ale o tym, o czym powinni nas informować olewają. Jaki bank polecicie w zastępstwie? Pozdrawiam.