Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka_CK

Ważne pytanie dla posiadaczy rachunków w PKO BP? Coś mi się nie zgadza.

Polecane posty

Gość kasiass
no kurde, ja tak samo patzre dzisija a tu 20 zeta mniej na koncie!! no sorry ale to juz nie jest 2 zl! nic mi o tym wczesniej nie bylo wiadomo, chamstwo!

no właśnie, ja też coś takiego zauważyłam 2009-10-01 2009-10-01 Opłata za użytkowanie karty -20,00 PLN 2009-09-30 2009-10-01 Naliczenie odsetek Tytuł: KAPIT.ODSETEK KARNYCH-OBCIĄŻENIE -0,01 PLN 2009-09-30 2009-09-30 Opłata Tytuł: OPŁATA ZA PROWADZENIE RACHUNKU -2,50 PLN

Gość mirekd
Witam,a ja płacę już czwarty miesiąc po 20zł za użytkowanie karty,dziś idę do banku wyjaśnić sprawę, sprawdźcie sobie w historii rachunku poprzednie m-ce, mi ściągają przeważnie pierwszego każdego miesiąca.

Gość Decyma
Mam wspólne konto z żoną... Wcześniej opłata za użytkowanie karty wynosiła 10zł rocznie, teraz podwyższyli do 20zł. Oczywiście kilka lat temu nie było wcale takiej opłaty. Też zastanawimy się nad przeniesieniem. Już z jednego zrezygnowaliśmy na rzecz mbanku. Może czas już z PKO zrezygnować... :)

Gość sladu
Witam właśnie zamknąłem SUPERKONTO w PKO BP w lutym mieli mi pobrać opłatę za katę 20 zł, jako że zamykam konto na mniej niż 45 dni do dnia pobranie opłaty za katę to i tak muszę zapłaćić te 20 zł. Spotkał się ktoś z podobną sytuacją??

Gość monik164
no zjezylam sie przed chwila wlasnie, gdyz pijawki sciagnely mi 2 dyszki z konta, a mialam kupic lekarstwo dziecku. wszystko byloby ok gdyby informowali o tym przy zakladaniu konta, a mam w zwyczaju pytac zawsze o wszystkie dodatkowe oplaty. wrrr chetnie zmienilabym na inny bank (mam juz w mbanku i jest super, tyle, ze nie ma oddzialu u mnie w miescie) z oddzialem. a ma ktos moze doswiadczenia z bankiem pocztowym?? wiadomo, ze jest tego wszedzie duzo, latwy dostep, , bez oplat niby... bardzo chetnie wyslucham praktycznych uwag na temat pocztowego. pozdrawiam

Gość zal pl naprawde
heh zdziercy ;/ mi tez juz wzieli 20zl i to robia co rok tego samego dnia i miesiaca!! :(

Gość Roxy _R
Ja dzisiaj też zauważyłam brak kasy. Co za świństwo!!! Nie mają na czym zarabiać? Jeśli już robią coś takiego to powinni o tym informować przy zakładaniu konta. 20 zł to nie złotówka, zresztą nawet złotówki bez uprzedzenia nie mają prawa ruszać. ZŁODZIEJSTWO!!!! Zamykam to konto i przenoszę się do innego banku.

Gość m@cos
Obciążenie karne -0.01 znajomo mi to wygląda. Od razu mi się przypomniało o informatykach którzy sobie z automatu zabierali ludziom jakieś małe pieniądze z konta. Pozdrawiam. Większy przekręt.

Gość Yesster3
Wt było w PKO BP o tych informatykach?

Mi 2 razy karę 50 zł narzucili. Muszę zamknąć konto. Drugie mam w bgż płacę 3 czy 4 zł i tyle;-) Zadowolona jestem. A tamtego dziadostwa nie mam kiedy zamknąc. bo w innym mieście otwierałam i tam muszę zamknąć

Gość pko...pko
Takie te konto SUPER, że niech ich cholera. Chyba, że super daje po kieszeni. Żona ma w BZWBK i jej przez cały rok złotówki nie ściągnęli. A jak po 2 latach miała być opłata za kartę to poszła i wymówiła i obyło sie bez opłat. W PKO coś takiego by nie przeszło, z grobu by kasę wyciągnęli...

Gość von_bloom
A wystarczyło zapoznać się z tabelą prowizji i opłat i nie byłoby tyle krzyku.