Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje dwie cechy charakteryst

przegralam zycie mam duzy nos i waskie usta

Polecane posty

nigdy nie bede ladna chociaz nie wiem co bym robila, te dwie cechy przekreslaja wszystko, nie da sie ich niczym zatuszowac. do konca zycia pozostane zwykla szara polka na ktora nikt nie zwraca wiekszej uwagi:o

zrób sobie operację plastyczną :) pamiętaj. każdy problem ma rozwiązanie, a jak nie ma rozwiązania to nie ma problemu ;)

Gość To dziwne ale ja
Lubię dziewczyny z dużymi nosami :O więc spokojnie , to nie straszna wada.

nie stac mnie na operacje, mam dopiero 22 lata, ok usta jeszcze mozna powiekszyc w miare nieinwazyjnie, za ok 600 zl na pol roku mozna wstrzykiwac cos tam, ale boje sie operacji nosa, lamania kosci itd

Gość parissssssss
a paris hilton też a wielu sie podoba

Gość
zadaj sobie pytanie czy najważniejszą w życiu rzeczą jest wzbudzanie uwagi przechodniów nieprzeciętną urodą?

ale moj nos jest spory w dodatku lekko rozszerzajacy sie ku dolowi

Gość To dziwne ale ja
Badź jaka jesteś i szukaj amatora wąskich ust oraz dużych nosów. Kazdy ma jakieś wady.

jejku nie przesadzaj moja kolezanka tez ma duzy nos, na dodoatek garbaty i ma duze powodzenie:) a wąskie usta torzeciez wcale nie problem !!

ale paris ma wielkie usta i full kasy, zeby moc sie na tyle stuningowac, zeby wygladac dobrze, mnie nie stac na spa raz w miesiacu. No i nie stac mnie na operacje plastyczna nosa. Moze kiedys jak skoncze studia, ale jako sie tego boje, to bardzo inwazyjny zabieg

Gość wścieklizna
żeby tylko problemy ludzie mieli jak wielkość ich nosa i kształt ust. jak masz z tym problem, to zrób operację albo zaakceptuj siebie taką, jaką jesteś i się nad sobą nie użalaj. pierdoleniem głupot o tym jaka jesteś nieszczęśliwa nic nie zmienisz :o

nie wiem czy jest jakikolwiek amator waskich ust:o

Gość wiecie dziewczyny
Paris Hilton to nic specjalnego ma taką sobie przeciętną urodę a dodatkowo robila loda przed kamerą i ten fim buja się w internecie a zrobiła to mimo posiadania olbrzymiej gotówy więć :O

no wlasnie ja po prostu nie mam forsy na operacje:o

Gość wiecie dziewczyny
nie musi wyglądać jak Angelina Jolie albo wstrzykiwać sobie botoksu może ma 56547 innych zalet , nie ma co szukać dziury... (e to zawsze warto :classic_cool: ), nie ma co sobie wynajdywać problemów . Jak w piosence "bierz życie jakim jest"

ale ona w tym wszystkim ma ogromna pewnosc siebie, ekstra ciuchy, full kasy i pierdoli ja to wszystko.

Gość wścieklizna
ja pierdolę, więc lepiej pisać na forum jakaś ty biedna. tak, tak, współczuję ci, lepiej się już czujesz?

w dodatku nie mam faceta, zreszta sie nie dziwie wcale ze nie mam

Gość galussssssti
z tako zryto psycho jak twoja to sie nie dziwie

Gość jkkkkkkkkkkkk
ja też sie nie dziwie że nie masz. facet mówi jesteś ładna a ty nie prawda mam duży nos i wąskie usta

oj nei chce zebyscie mi wspolczuli, nie rozumiesz tego, ze nie bede rozpowiadac wszem i wobec przy rodzinie i znajomych o tym jak bardzo bola mnie moje kompleksy, a potrzebuje to z siebie wyrzucic, dobrym miejscem jest do tego to forum, jak Ci to nie pasuje to po prostu nie wypowiadaj sie w tym temacie. W zyciu realnym nie krzycze o tym i nie uzalam sie nad soba, ale wewnatrz mnie to boli. Tak jestem prozna i glupia, chcialabym byc ladna i boli mnie to ze nie jestem

Gość gdzie te
Jeśli pewność siebie wyraza sie w publikacji filmów na którym trzyma się penisa w ustach to ja dziękuje za taką babkę :O Nie wierzę, że żaden facet nie chciał się z Tobą umówić.

chcial sie umowic, mialam tez juz chlopaka, to nie tak ze jestem zakompleksionym zamknietym odludkiem, w zyciu realnym nie wygladam na jakas strasznie zakompleksiona, ale wewnatrz to cos okropnego, nie lubie siebie, swojej twarzy, swoich ust, swojego nosa, swoich workow pod oczami, swoich chudych nog, malych piersi, musze to z siebie wyrzucic i tyle

tylko widzicie zazwyczaj zawsze jest tak ze chce sie ze mna umowic najbrzydszy facet w towarzystwie, zazwyczaj juz maksymalnie zdesperowany, bedacy juz dlugo sam i taka jest prawda:o

Gość saishuu ressha
wiesz, sorry laska, ale żałosna jesteś. nie wiem w jakim towarzystwie ty się obracasz, że dotąd żaden facet nie zwrócił na ciebie uwagi. aczkolwiek z drugiej strony się nie dziwię - zakompleksieńca widać na kilometr i choćbyś nie wiem jak dobrze wyglądała i jak wielkie kompleksy miała, to i tak żaden na ciebie nie spojrzy, bo nie potrafisz się sprzedać. ja mam małe cycki, duży, garbaty nos i jestem cholernie niska, a jakoś każdy facet zwraca na mnie uwagę. to nie w twoim wyglądzie problem, tylko w twoim podejściu. także operuj się, tobie i tak to niewiele pomoże.

Gość nie rozumiem lalaal
popracuj lepiej nad samoakceptacją, ja jestem kobietą wczoraj wyzbyłam się ostatniego z kompleksów -wzrostu ,mam zamiar zrzucić parę kilo na wiosne dla lepszego samopoczucia, kanony piękna kreują wzorce do naśladowania ale rozejżyj się, ja spacerując żadko kiedy spotykam brzydką dziewczyne, dla mnie każda kiedy spojrze na nią indywidualnie jest piękna , poza tym spójrz jest XXI wiek, ubrania, fryzjer, makijaż, fruzyra jest ważna , odpowiednią fryzurą możesz zmienić twarz tylko spójrz do lustra znajdź w sobie coś ładnego, piszesz o ustach i nosie ,ale napewno masz ładne oczy

Gość oj dziewczyno
a ja mam 17cm penisa i ważę 60kg i co mam skoczyć :O