Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje dwie cechy charakteryst

przegralam zycie mam duzy nos i waskie usta

Polecane posty

Gość nie rozumiem lalaal
poza tym liczy się to co masz w głowie uwierz mi , przynajmniej jeśli nie chcesz być panną na przyjęcia a zależy ci na facecie z ktorym można ciekawie porozmawiać

Gość Nina22
operacja nosa nie jest taka kosztowna (ok 3 tys) , a poza tym to jedna z mniej skomplikowanych operacji. usta też nie trudno powiększyć . Jak się uprzesz możesz odłożyć na to trochę kasy ,lub np wziąć kredyt. Zadaj sobie tylko pytanie czy do Twojej twarzy pasuje mały nos i duże usta?

Gość nie rozumiem lalaal
a i najważniejsze - grunt to naturalność..

wiem wiem, w ogole zdaje sobie sprawe z tego ze za duza wage przykladam do wygladu, nie powinno tak byc:o

Gość klaramaklera
ludzie nie namawiajcie jej do operacji, będzie żyła cały czas z myślą kiedy wkońcu odłoży troche kasy na operacje, będzie dalej chodzić zakompleksiona, a operacja wcale nie jest taka fajna, ja osobiście mimo że nie jestem najładniejsza, raczej bardzo przeciętna nie zniosłabym uczucia patrząc w lustro że przeszłam operacje.

wlasnie tego sie obawiam, ze zoperuje nos to nie beda do niego pasowac usta powieksze usta nie bedzie do nich pasowac broda itd itd bledne kolo

Gość goodies
twoim problemem nie jest nos czy usta, a to że nie potrafisz znaleźć w sobie atutów, które odciągną faceta od twojej twarzy. a zresztą wierz mi, nie spotkałam jeszcze faceta, który robił problem z tego, jak wygląda czyjaś twarz. moja też nie jest idealna a żyję w szczęśliwym związku. także weź się w garść wreszcie, bo życie ci się marnuje.

Gość nie rozumiem lalalal
uwierz że miałam tak samo, przeszło mi ,ciągneło się długo ale przeszło, widzialam problem w moim nosie i ustach , dokładnie tak samo jak ty , teraz nos wydaje się być całkiem normalny a usta calkiem pełne.

Gość nie rozumiem lalalal
ja nie uwierze że masz brzydką twarz..

Gość Nina22
A jak wygląda np Maryl Streep? Też ma duży nos i wąskie usta. A jest znaną aktorka i uchodzi za ładną mimo swojego wieku

moze nie mam brzydkiej, paskudnej, odrazajacej twarzy, ale nie jest ona ladna, potrafie sie niezle zrobic, do perfekcji opracowalam tuszowanie wszystkiego, ale jak zmyje makijaz w domu... :o to samo jest ze strojem, strasznie uwazam co zalozyc zeby moja figura dobrze wygladala, zeby bluzka miala odpowiednia dlugosc, spodnie tylko zwezane bo w dzwonach za chudo, boze jak to czytam to ja nie jestem do konca normalna:o

Gość PapaGargamel
Jak se posucham tego waszego piepszenia w bambus ................ Ja tez mam gargabty nos a i tak sie podobam z grzywka czy bez to smieszne zauwazylam jaki straszny mam garbaty nos jako nastolatka kiedy zobaczylam sie z profilu nawet tego przedtem nie wiedzialam w szkole nigdy nikt mi o tym nie muwil ani nigdy sie nie smial z mojego nosa (a bylo z czego) az sie potem dziwilam jak se przypominalam szkolne czasy

Gość gość
Robiłam w Aestheticmed botox w dwie okolice. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona, zarowno z konsultacji jak i samego zabiegu. Super klinika.

Gość gość
Dużo osób w sieci polecał własnie dr Andrzeja Dmytrzaka Znalazłam nawet kilka informacji na temat zabiegu jakiemu chciałabym sie poddac - a mianowicie zabieg osoczem bogato płytkowym. Czy może któraś z Was zna ten sposób ? Nawet sam koszt zabiegu nie jest drogi...No i jak czytałam bezpieczny.