Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaa21

mam ważne pytanie

Polecane posty

Gość madziulkaaa21

kupiłam laptopa Toshiba w Awansie,jest zainstalowany Windows,ale Vista Czy jeśli go odinstaluję i zainstaluję XP to stracę gwarancję? szukałam w papierach co mi dali,ale nic na ten temat nie było napisane.

Gość innnnnnnnnna
tak

Gość innnnnnnnnna
ale podobno można to jakos obejsć robiąc kopię oryginalnego systemu

Gość madziulkaaa21
aha,więc jednak prawda:(szkoda

Gość madziulkaaa21
dzieki za odpowiedz:)

Gość pppppppppppp
co za bzdura..mozesz instalowac co chcesz..

Gość madziulkaaa21
no to ja już nie wiem!wgrali Vistę a nawet nie dali żadnej płyty:(a ja jej nie chcę,wolę XP a nie chcę stracić gwarancji

Gość madziulkaaa21
no to dwa do jednego:)fajnie by było gdybym mogła zainstalować XP

Gość madziulkaaa21
coraz bardziej mnie przekonujecie,poza tym gdyby to była prawda to bym pewnie cos znalazła w tych papierach

Mozesz...Ja jak kupowalam laptopa to od razu wgralam Xp, bo tez mialam Viste...Zaczela mi szfankowac klawiatura i gwarancja dalej obowiazywala...W stacjonarnym tez zmienilam viste na xp

niekoniecznie wszystko z laptopem bedzie chyba okej-choc tego pewna nie jestem, jak wgrasz xp, ja mam viste i nie narzekam niektore programy w vista sa lepiej rozbudowane i jasniejsze niz w xp, chodzi plotka ze vista jest do nieczego itd. ja mam inne zdanie, zazwyczaj mowia to osoby ktore nie moga sie po prostu odnalezc w vista (moze bardziej ma pogmatwane menu-jesli mozna to tak okreslic) ale ogolnie bardzo okej :)

a tak w ogole przeciez musisz znaczy sie powinnas zrobic kopie na plytach visty, nie mowil ci nikt? jak tylko zainstalowas viste to napewno pojawil sie komuniakt o skopiowaniu awaryjnym vista

jedno wiem na pewno...Gwarancja bedzie dalej obowiazywala...Niektore komputery sa wogole sprzedawane bez oprogramowania i mozna wtedy wgrac co sie chce...Albo maja oprogramowania trialowe czyli takie ktore po 30 dniach uzytkowania dalej obowiazuja...Oprogramowanie tak naprawde jest teraz dodatkiem...

Gość madziulkaaa21
no o tym awaryjnym kopiowaniu nie wiedziałam.Ja wolę XP bo się do niego przyzwyczaiłam.Dzięki Wam za pomoc:)