Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipssssss

a takie pytanie do facetow

Polecane posty

Gość lipssssss

Czy jeśli mowiecie do dziewczyny np. " jesteś piękna,tak strasznie mi sie podobasz" a ona odpowiada mu " ale z ciebie bajerant ,wciskasz pewnie takie kity wszystkim,ktore ci sie nawina poza tym mam lustro i widze siebie " to ma prawo do tego zeby sie wkurzyc? ;)

Może ale raczej tego nie zrobi tylko będzie próbował przekonać dziewczynę że mówi prawdę :)

Gość lipssssss
Levviatan ja zauwazylam,ze sie udzielasz prawie wszedzie :D nowy?;>

Gość niestey taki los złej kobiety
kiedyś mi dziewczyna powiedziała "już nie cukruj nie przesadzaj" i cóż tylko mie zbiła z tropu menda jedna , trzeba mieć ripostę przygotowaną w zanadrzu :) , a ja byłem tak nieprzytomnie zakochany hahaha i mi sie głupio zrobiło

Gość hehehehes
mówia jedno a i tak lubią jak im się je komplementuje ;d Więc sie nie przejmujcie tym iż powie wa iż jej cukrzycie ;]

Gość lipssssss
kurcze :D bo ja własnie cos takiego wypaliłam i chyba troszke sie wkurzył.. bo zaczal burzyc do mnie np. " a co Ty taka podejrzliwa jestes? nikt Ci tego nigdy nie mowił?" .. i to jeszcze ten ton :D wkurzylam sie i tym samym odpowiedziałam:P

bo naprawde ładnej dziewczynie to sie mwi o czyms innym , dla naprzykładu: jestes mądra o! tego jej pewnie rzadko kto mowil. tak jak odwrotnie np. dziewczynie z grubymi niogami nie mowi sie nic o nogach a napewno nie to , ze ma zgrabne . bo się obrazi. i w bajerze trzeba myśleć odpowiednia do tego glowa.

Gość niestey taki los złej kobiety
trzeba mieć asa w rękawie i być przygotowanym na takie "cwane odzywki", dobra kobieta warta jest odrobiny wysiłku intelektualnego :)

Gość lipssssss
oo masz .. skad wiesz co lubimy? ja np. nienawidze jak mi słodzą to jest takie nieszczere. Jak sie bede podobac komus to lepiej,zeby działał,nie ciągle wpierał mi te swoje komplementy ,a tymczasem zabawia sie z innymi ;]

Gość lipssssss
dobra :P to jeszcze mam jedno pytanie ;) lubicie byc zdobywani przez dziewczyny? i jesli podchody trwają ponad 2lata kontakt wzrokowy stale jest silny to jak temu zaradzic skoro zaden z nas nie chce zagadac,podejsc ? jak to zrobić? :)

Gość no wiesz kobieto
Podchody trwające dwa lata co to Wojna pozycyjna ? zapomnij kobieto :) zapomnij bo nic z tego nie będzie ew mógłby być seks ale w kiepskim wydaniu

Gość lipssssss
boże noo ;( ale ja sie zakochałam :D kurde .. zleje w koncu na niego i sie nawet raz nie spojrze ! NIE BEDZIE ZE MNIE ROBIC IDIOTKI ! apeluje do kobiet tu wszystkich: Jak sie facet nie stara to tak olać ,zeby popamietał was i zobaczyl co stracił! i co mógl miec.. :D cholera wkurzylam sie teraz

Gość wiesz tak sobie gadać możesz
Do lampki nocnej , miłośc nie sługa pana swego nie słucha ;), ale zapomnisz o nim., bo wyjścia są dwa albo jest chorobliwie niesmiały , albo jest mimozą.

Gość lipssssss
ee Ty na górze :D jestes facetem? ja niby o nim zapomne? nie sądze.. pierwsza taka ważna dla mnie osoba :) nawet nie wiem co on w sobie ma :D śmieją sie z niego jakis taki niekontaktowy ..a moze tylko dla mnie taki jest :)? na pewno jest nieśmiały to widac,ale ja wcale nielepsza jestem;p a jak jest mimozą to i tak go bede kochać :D w koncu niedlugo beda 3lata :)) a juz z tyloma przez ten czasa probowałam być tylko ich krzywdzilam ...to jest porażka dopiero ;( ile bym dała,zeby byc facetem!

Gość lipssssss
aa i jeszcze cos,dlaczego myslisz,ze albo jest mimozą albo jest niesmiały? a moze mu sie nie podobam? jest taka mozliwosc prawda?

Gość Jak dwa lata podchodzi
do dziewczyny to pomyśl ile będzie wymieniał uszczelkę w cieknącym kranie :O

Gość masz racje cukiereczku
Faktycznie możesz mu się nie podobać, tamta dziewczyna od "curkowania" nie była zainteresowana wybrała innego :)

Gość lipssssss
ale co mnie uszczelka? co mam zrobić jak kocham? poza tym to ,ze jest kjakis niesmialy to nie oznacza,ze nie umie uszczelki zmienic :) spokojnie to zdolny chłopak :D damy rade

Gość lipssssss
no dobra,ale ja mu nigdy nie słodziłam:) własnie bylam taka chłodna bo kurcze z początku to go nie lubilam,drażnil mnie swoja obecnościa .. dopiero jak mi buziaki dawal i taki czuły sie zrobił to ja zaczelam coś świrowac.. a teraz zero kontaktu ,a my dalej cos do siebie tym wzrokiem lecimy :) wiem.. dziecinada straszna juz mam tego dosyc ,ale co mam podejsc i spytac sie " co u Ciebie? " to by bylo głupie.. facet powinien pierwszy zagadywac widocznie mu nie zalezy,a ja powinnam sobie dać juz z nim spokoj

Gość lipssssss
i nawet wie gdzie wsadzac penisa. nawet dobrze mi bylo gdy mi wpychal. ogier z niego nawet niezly. tylko od dwoch lat juz nie wpycha mi nie zwraca uwagi na mnie a ja wciąż pamietam tę noc i kocham.

Gość pierwszy ale do czasu
Nawet pierwsza wojna światowa (de facto pozycyjna okopowa) się skończyła bo ktoś zrezygnował i się poddał.

Gość lipssssss
" My rządzimy światem,a nami kobiety"-> przecież do bzdura :D to wy nami rządzicie i robicie kretynki :PP

Gość lipssssss
aha,czyli mam sie poddac,skończyc to wszystko ,a wszystko umilknie? bede miec spokoj tak? myśle,ze z zwnatrz tak to by wlasnie wyglądało,ale w środku by sie we mnie gotowało .. taka jest prawda;)

Gość lipssssss
no przeciez ja chce ! tak bardzo chce.. ale ja nie mam pewnosci,ze on chce?! no skad mam to wiedziec? nie chce sie narzucac,ani pierwszego kroku robic bo nie umiem.. :( ja juz z siebie taka idiotke robilam,ze szkoda opowiadac.. no to jak ja mam dac mu to do zrozumienia?

Gość lipssssss
no chce! tylko żeby mnie wreszcie zerznąl.

Gość skoro sam nie przylazł to
nie przyleżie rób co chciesz abyś była zadowolona chcesz zaproś go , mamy XXI w. kobiety robią dziwne rzeczy czasem nawet udają facetów :O Kobiety na TRAKTORY ! HO !

Gość lipssssss
to co ja mam miec inicjatywe w seksie? ja tak nie lubie. uwielbiam sie oddac , kłade sie i rób co chesz. byleby mi bylo dobrze.

Gość lipssssss
Ty podszywaczu jeden :P :D w dodatku zboczony :)) co do drugiej odpowiedzi w zwiazku z tematem to dobrze wiem,ze mamy 21wiek ,ale to nie zmienia faktu,ze nie umiem sie nagle przestawic .. i zaprosic faceta,albo nawet zagadac do niego;) eh chyba czas zamykac ten topic bo nie dostane opdowiedzi wyjscie jest jedno " albo go olśni i sam sprobuje ,albo ja sie odwaze i zaczne dzialac" niestety,ani to ani to nie wypali ... prawie 3lata nic sie nie działo to czemu akurat teraz mialoby sie cos stac?:)