Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 22 lata i

Cenię braci Kaczyńskich.

Polecane posty

Gość Mam 22 lata i

I przez to kłócę się z mężczyznami i ludźmi na studiach. Ciężko mi się z kimś dogadać, bo teraz każdy po studiach ą ę łyknął propagandę i ceni tylko tego śmiesznego Tuska i PO. Ja się nie zmienię, mam swoje poglądy i wkurza mnie, że ludzie przedawkowali telewizję, zamiast samodzielnie myśleć. :O

Gość Bracia Kaczyńscy to nie
podmiot polityczny.

Gość hgj
cenisz ich bo pewnie jestes taką samą prostaczką jak oni :O

Gość Joda Ben Hur
NA ILE ZŁOTYCH ICH CENISZ?

Gość Bracia Kaczyńscy to zjawisko
biologiczne.

Gość Mam 22 lata i
ja nigdy nie przedawkuję telewizji , zawsze tylko radio , oczywiście jedno jedyne właściwe :classic_cool:

Gość Mam 22 lata i
To nie jest prowokacja. Już nie można tematu założyć normalnie, bo zawsze "-10/10" :O A ja naprawdę ich cenię i szanuję za osobowość (tak wlaśnie), siłę i za moralność itd. Natomiast Tusk to dla mnie produkt PRu. Mały człowieczek. Mały - charakterem. Ale nie chodzi o politykę. Chodzi o to, że ci światli i tolerancyjni światowi POwcy próbują mnie nawrócić i terroryzują.

Gość Mam 22 lata i
Wasze komentarze - wyborcy PO - też o Was świadczą. Ja jestem spokojna, grzeczna, chętnie podyskutuję, ale własnie z takimi prostackimi reakcjami się spotykam. A jak się ich krytykuje (braci) to za 1) wzrost 2) nazwisko 3) kota 4) miłość do matki :O

Gość Mam 22 lata i
acha .. i nie jestem żadną prostaczką jestem z dużego miasta, studia dzienne państwowa uczelnia, z dobrego domu itd. myślcie samodzielnie, proszę

Gość dziewiczanka już nie młoda
no sory, ale mogę wymienić 100 powodów dla których ich nie lubie i bynajmniej nie z powodu nazwiska czy wzrostu

Gość calkowita racja
jest duzo zwolennikow Kaczynskich...cokolwiek nie mowilyby statystyki i inne wynalazki, osoby ktore nie ogladaja nalogowo tv i nie czytaja stronniczych gazet jednak sa za Kaczkami anizeli za rudym

Zgadzam się z "mam 22 lata". Również cenię braci kaczyńskich:) Uwazam ich za mądrych ludzi i wcale nie wstydze sie tego, zę głosowałam na PIS. mówcie co chcecie:) W końcu mamy coś takiego jak wolność wyboru i wyrażania własnej opinii. Poza tym denerwuje mnie ta obłuda PeOwców, którzy pchają się wszędzie, gdzie ich nie trzeba:o

Gość Mam 22 lata i
to co ja mam robić na studiach, randkach? itd. Jak tylko temat schodzi na politykę, to bez wysłuchania mnie, od razu lecą wyzwiska, jestem obrażana i nazywana prostaczką i moherem.

Gość hgj
to ze jestes studentką nie oznacza ze nie możesz być prostaczką...studia nie wytępią z ludzi prostactwa...a skoro podoba ci się zachowania kaczki to jestes tak samo prosta jak i on...''ty małpo w czerwonym'' :O:P

nie oglądam nałogowo tv. Wasze argumenty też są dziwne. ja z kolei nie bardzo rozumiem jak można nie dostrzegać faktów, ale ok...

Gość raqdcaaa
nozesz napisac za co cenisz prezesa (wszyscy sa przewodniczymi partii on prezesem , mania jakas ??) moze za to ze mowil zenei bedize premierem jak brat bedzie preziem. ja napisze ic za co nie lubie pis mimo ze na nich glosowalem w wyborach tych pierwszych. poprostu wykrecili wala, mialo nie byc przestepcow w sejmie a znalezli sie w koalicji, jeszcze te zenujace przywracanie lepera na ministra noca ehh. za obrazanie sie. po lubilem ze to ze byli w miare uczciwi, nie ma co sie oszukiwac jak wladze przejelo po to nie zmienilo sie nic , szklanka dalej w polowie jest pusta roznica jest taka ze nikt do niej teraz nie pluje., na po nie zaglosuje mimo ze mialem taki zamiar a to za to ze nie bedzie referendum w sprawie przyjecia /euro.

Gość gkldshdshds
"Jak tylko temat schodzi na politykę, to bez wysłuchania mnie, od razu lecą wyzwiska, jestem obrażana i nazywana prostaczką i moherem. " Dzieję się tak dlatego, że ludzie przejmują opinie innych zamiast wyrabiać sobie własne zdanie na dany temat. Przejmowanie opinii innych to jedna z najbardziej smutnych rzeczy obecnych w naszym pokoleniu i dotyczy to nie tylko polityki.

że wymienię tylko kilka: 1) paranoiczny stosunek do rzeczywistości 2) czarno-białe widzenie świata - albo jestes z nami albo przeciw nam 3) taka troska o obywateli niby ale spieprzaj dziadu bo gównem jestes 4) za grosz honoru - swatki szmatki z Lepperem i LPR tylko po to żeby siedzieć na stołkach ile wlezie 5) afera z Begerową... 6) ciągłe podważanie zasług i autorytety Wałęsy itd itd a wszytsko wynika z kompleksów a nie z tej wspaniałej mocnej osobowości. :o

Gość raqdcaaa
haha tusk produkt prl , moze i tak a kaczynscy nie ???? wpisz moze w google rajmund kaczynski, typ walczył w AK, po wojnie akowców zabijano ci co mieli farta trafiali do ciezkich wiezien na długie lata. a pan rajmund dostal sliczne mieszkanie. a słyszałas jak bracia K dostali sie do filmu jaceki placek ?? , wyobraz se ze dzieci AK owca graja w filmie w tamtych czasech gdzie wszystkim kreci pzpr. niechce mi sie pisac jak masz cos pod kopula to uzyj google.

Gość Mam 22 lata i
Mental masturbation - jak sobie radzisz? Nie jesteś obrażany, upokarzany przez tolerancyjnych wyborców PO? Sama już nie wiem, nie chcę ukrywać swoich poglądów, mogę ich bronić, ale spotkam się z wielką agresją i wręcz - wykluczeniem. Nawet na studiach. :O

rządy Pisu to była jedna wielka bagienna rozpierducha. Nie działo się nic oprócz kłótni i dziwnych koalicji, zrywanych i wznawianych :0

Gość Mam 22 lata i
raqdcaaa - produkt PR a nie prl :O

Gość raqdcaaa
co do walesy mozna sie spierac, typ nie oddal wszystkich papierow .... . dotego donosił w czasach jak był nikim zupełnym zerem, zwykłym robolem, poco sb mialo by fabrykowac ddowody na robola.>>??

Gość Mam 22 lata i
No właśnie, teraz jest miło, nudno i spokojnie. Tak? Tak. Ale czy o to chodzi w polityce i rządzeniu, żeby ludziom było miło? Żeby się ładnie uśmiechać i głaskać po głowie? Czy o to, żeby rządzić i naprawiać?

Gość raqdcaaa
sorki umkneło mi L

Gość hgj
''dzięki'' kaczkom zna nas cały świat...przynajmniej mają się z czego śmiać....bo mi nie jest do śmiechu jak inne kraje nasmiewają sie z nas ze mamy takiego ''fajnego'' prezydenta :O:O:o

Gość Mam 22 lata i
bo lubię gdy białe jest czarne, a czarne jest białe. Wiem też ze małe maja duże, a duże małe. No i kocham ich uśmiech i stosunek do mamusi. Jak bym swojej matce nie dała rozporządzać kasą! Aha, i ja też mam 10 kotów.