Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na smietnik po 45 roku zycia

przeszlo mi zycie kolo nosa

Polecane posty

wlasnie malzonek mi powiedzial ze juz mu sie zuzylam ,spakowal kilka rzeczy i trzasnal drzwiami

Gość inesaaaaa_24
to ku**s!!

Gość ja w osobnych pokojach żyję od
duzo bym dała, zeby mój tak zrobił :O

Gość Grabaż
brawo !!! na pewno zasłużyłąś sobie tym co robiłąś !! pamietas ztych których odrzuciłąś ? A wybrałąś tego śmiecia, bo był rzekomo taki dobry. Po co mu takie stare pruchno. On jako facet moze miec i 20 latke a ty ?

z drugiej strony moze to i dobrze pewnie jeszcze przyjdzie na kolanach:D

Gość inesaaaaa_24
jak sypnie dobrze kasą to może i będzie miał 20 latke ;)

Gość inesaaaaa_24
a te 20 latki dobrze go wydoją i rzucą tak jak on Ciebie, więc głowa do góry! Co człowiek daje to do niego powraca ze zdwojoną siłą! widocznie nie zasługuje na taką osobe jak Ty :)

Gość eeee tam ma facet kryzys wieku
średniego i odreagował na Tobie, jak by to była Twoja wina. :O Ja bym go olała, niech idzie w pizdu 🖐️

no wlasnie siostra powiedziala ze wroci na kolanach,ale ja juz chyba nie chce zeby wracal ,ale boje sie starosci i samotnosci ,i po tych wszystkich slowach o tym ze sie zestarzalam przytylam i mam zmarszczki przy nim czula bym to swoje, zuzycie

Bez starego gbura masz szansę na życie od nowa. Wiem, że za chwilę mnie zakrzyczą i Ty nie uwierzysz. Nie warto czekać na jego powrót! Jesteś młoda! Kobieto, możesz zająć się czymś na co przy tym dupku nie miałaś czasu. Chociażby innych mężczyzn. Błagam... nie zostań kolejną pokrzywdzoną kobietą... Takich jak on jest na pęczki.

Gość triple zero
może ktoraś z tematu kochanek miała dobry dzień

,tak naprawde to czuje ulge ze poszedl bo mialam dosc tych ponizen,ale co dalej bedzie wszystko jest jego ja sie niczego nie dorobilam tylko zmarszczek ,jak sobie dam rade zarabiam za malo zeby zyc ze duzo zeby umrzec,o jakis zmianach nie ma mowy ,

Dlaczego nie ma mowy o zadnych zmianach?I prosze pod zadnym pozorem nie pozwol gadowi wrocic

Mój też tak zrobił i właśnie dlatego jestem zdecydowana wnieść pozew o rozwód. Ułatwił mi to bardzo.

bylam u fryzjera przed swietami ,dobil mnie bo powiedzial ze wygladam jak odnowione stare miasto i dlatego niech sobie siedzi z ta panienka nie chce zeby wracal mnie upokarzac ,ale strach przed zyciem czuje okropny

Gość inne raady
przedewszystkim zdobadz dowody, ze ma kochanke - jak bedzie orzeczony rozwod z jego wuny to bedzie musial placic tobie alimenty i pomagac w niedostatku (tzw. obowiazek alimentacyjny wobec bylego malzonka). pozatym jesli majatek powstal w czasie zwiazku malzenskiego i nie macie rozdzielnosci majatkowej to nalezy sie tobie polowa

Gość e tam pomysl lepiej
nie bedziesz słuchac jego przykrych tekstów byłas jemu kucharka przyjaciółka kochanka przez te lata chociaż kochanka to moze ostatnio juz nie skoro poszedł do innej ale i tak nie zasłuzyłaś na takie potraktowanie nie martw sie on sie własnie skończył a Ty dopiero odrodzisz sie na nowo zacznij zyc od początku nie mysle o męszczyznach tylko tobie samej zainwestuj w siebie idz na kurs jezykowy znajdz jakies przyjemne hobby pomysl Tylko o sobie teraz :)))

Gość naiwniacy
z Tych podstarzałych facetów myślą, że te 20 letnie lecą na nich dlaczego taka 20-stka nie zakocha się w 40- latku bezdomnym z Dworca Centralnego. Zadufani w sobie pajace, wciągają brzuchy, reszta życia na wdechu ich czeka. :D:D:D Nic mnie bardziej nie śmieszy jak widok podstarzałego amanta. Lowelasy, kurna.:D:D:D:D:D:D

Gość awril
kobieto...daj spokoj:) wroci do ciebie,predzej niz mysli... a ty nie daj sobie wkrecac,ze jestes stara i brzydka...cos ci powiem-ja mam 42 lata i dbam o siebie,jestem szczupła i atrakcyjna-i nie mysle o sobie jak o starej babie poszłam do szkoły,dbam o siebie...poprostu,wiem,ze jest to teraz najlepszy czas by zainwestowac w siebie-dzieci dorosłe,z mezem tez juz nie tak jak dawniej...wiec czas,by zrobic cos dla siebie,by czuc sie atrakcyjna i szczesliwa wiem,nie bedzie to dla ciebie łatwe-bo prosto sie mowi,gorzej z wykonaniem-ale wez sie ostro za siebie,niech maz zobaczy,ze nie miał racji,niech załuje co stracił-a TY uwierz,ze jestes fajna,atrakcyjna babka...twoj bład polega na tym,ze uwierzyłas w bzdury ktorymi karmił cie twoj men...wpedził cie w kompleksy i tyle zycze ci powodzeni-nie daj sie zyciu....:) nie daj sie pograzyc durnemu chłopu- nie warto:) powodzenia:)

Gość czterdzieści dziewięć i pół
witaj, to chyba wymarzona sytuacja a Ty sie zaczynasz zadręczać :O w zasadzie jesteś wolna i........ i masz wolną chatę :)

Życz mu, żeby ta jego nowa była super atrakcyjną laseczką. To będzie skakał naokoło niej tak, jak Ty dotychczas wokół niego. Niech skubany na własnej skórze poczuje, jak to jest być tym \"gorszym\" w związku. Wtedy pomyśli o Tobie, zrozumie i.... zatęskni. Nie będzie tak źle. Finansowo poradzisz sobie - kobiety są gospodarne, nikt nie będzie Cię dołował, nikomu z niczego nie będziesz musiała się tłumaczyć, będziesz mogla robić co chcesz i nikt się o nic nie przyczepi, odżyjesz.🌻