Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiecie jak ...

jak wkraśc sie na profil nk

Polecane posty

Gość a wiecie jak ...

Chce wkrasc sie na profil nk znajmomej , czy jest taka mozliwosc? moze ktos wie jak to zrobic?

Gość a wiecie jak ...
tyle to i ja wiem :D da sie jakos te haslo zlamac? Odrazu napisze ze nie chodzi mi o to aby narobic szkod , potrzebuje poprostu pewnych informacji ktore ma ukryte .

sa specjane programy... ktore trzeba sobie samemu napisac... ale to dopiero po studiach... takimi rzeczami zajmuja sie hakerzy... ciezko sie wlamac komus na kompa bo mozna szybko zostac namierzonym... i w dzisiejszych czasach ludzie maja zalozona tzn siatke... wiec bez hasla nic z tego...

Gość a wiecie jak ...
nikt nie wie? :(

Gość spii
Skoro nie chcesz jej narobić szkód ani nic takiego, to może po ludzku się jej spytaj? :O

Gość a wiecie jak ...
az tak zdolna nie jestem zeby pisac jakies programy ;) szkoda, mialam nadzieje ze mi ktos pomoze :(

Gość bartexxxxxx
mam nadzieje ze ci sie to uda ktos sie kapnie zglosi to na policje dojda do tego i bedziesz mial/a przejebane moja kolezanka z klasy miala taka sytuacje nie dosc ze osobom ktore sie wkradly na jej konto dowalono kare za to to jeszcze dodatkowa za falszywe oprogramowanie muzyke nielegalnie sciagnieta itd;

a jakis znajomy nie zna hasla na jej profil? albo na jakims komputerze nie jest zapisane? mnie np automatycznie wszedzie loguje wiec laptopa zawsze trzymam w zasiegu wzroku ;)

Gość moze sproboj skorzystac z
keyloggera

Gość a wiecie jak ...
spii- nie da sie tak , nie mamy ze soba zadnego kontaktu , chce nr komorki badz gg .

a nie mozesz do niej napisac po prostu wiadomosc na nk i ja zbajerowac?

Gość moze sproboj skorzystac z
lub trojana

ja bylam ciekawa co do jednej osoby.wiadomo ze bym nie wyslala zaproszenia bo z ta osoba nie gadam.i wymyslilam fikcyjne konta nazbieralam troche znajomych i wiem wszystko heheheh.bo glupia przyjela zaproszenie

Gość borze
to zapros ja do znajomych

Gość a wiecie jak ...
ej noo... naprawde nie chce narobic jej szkod , czy to tak trudno pojac? nie wszytscy sa swiniami nie , nie znam jej zadnych znajomych ktorzyby znaliby haslo do jej profilu , zreszta co za duren podal by haslo do swojego profilu?

Gość bartexxxxxx
DLA MNIE SWINSTWEM JEST PROBOWANIE ZDOBYCIA HASLA ZEBY WEJSC DO KOGOS NA PROFIL BEZ JEGO WIEDZY ;/ CHCESZ COS OD NIEJ TO ZAPYTAJ WPROST A NIE SIE W JAKIES CHORE AKCJE BAWISZ

Gość a wiecie jak ...
nie moge zaprosic do znajomych gdyz odrazu bedzie wiedziala ze to ja . wogole to jest dluga i pokrecona historia .

Gość a wiecie jak ...
bartek wiem ze to jest swintwo , jezeli mi sie uda bede miala wyrzuty sumienia ale naprawde nie mam innego wyjscia .

Gość bartexxxxxx
SKORO NIE MOZESZ NAPISAC TO PO CO CI JEJ GG CZY NR TEL SKORO TEZ NIE BEDZIESZ MOGLA NAPISAC? CHYBA NIE CHCESZ SIE BAWIC W JAKAS ANONIMOWA SUKE?

Gość autorko
na pewno chcesz sie wlamac na jej profil zeby zobaczyc czy twoj chlopak pisze do niej emaile albo ona do niego. mam racje?

Gość borze
to załóż jakis klan, np. ludzi o jej imieniu, ludzi z jej miasta, fanów czegos co ona uwielbia i ją zaproś. może się zgodzi.

Gość a wiecie jak ...
i po co te wyzwiska odrazu ? nie znasz sytuacji wiec nie obrazaj mnie ok? piszesz mi ze chce zrobic swinstwo a sam co robisz? wyzywasz ludzi !!! jak napisze na nk to sie nie odezwie do mnie a jezeli zadzwonie to juz inna sprawa :)

Gość borze
albo spytaj sie jakiegos znajomego o jej nr telefonu po prostu...to chyba powinien ktos miec :-o

Gość bartexxxxxx
JAK NIE BEDZIE CHCIALA Z TOBA ROZMAWIAC TO I TAK SIE ROZLACZY I NIE BEDZIE ROZMAWIALA. NAPISZ DO NIEJ NA NK JAK CIE OLEJE TZN. ZE NIE CHCE Z TOBA GADAC I NA NIC SIE ZDADZA TELEFONY A WYJSC Z TEJ SYTUACJI NA PEWNO JEST MNOSTWO TYLKO IDZIESZ NA LATWIZNE WYSIL SIE TROCHE BO TO NIC FAJNEGO JAK SIE WCHODZI DO KOGOS NA JEGO PROFIL... CHYBA NIE CHCIALABYS ZEBY NA TWOJ KTOS TAK WCHODZIL;/

Gość a wiecie jak ...
"autorko na pewno chcesz sie wlamac na jej profil zeby zobaczyc czy twoj chlopak pisze do niej emaile albo ona do niego. mam racje?" nie , nie masz racji :] A z tym klanem to dobry pomysl , nie bede musiala wlamywac sie a dane bede widziala :) choc z drugiej strony duzo roboty z tym bedzie :/

Gość autorko
a po co jej numer telefonu tej dziewczyny? skoro autorka potrzebuje haslo, to znaczy, ze musi cos sprawdzic na jej profilu.

Gość bartexxxxxx
czytaj! wczesniej napisala ze chce jej numer komorki badz gg

Gość a wiecie jak ...
zgadza sie , chce cos sprawdzic ale wystarczy jak bede widziala nr tel, gg , szokly do ktorych chodzi - ma poprostu ukryte !!!

Gość a wiecie jak ...
czy to tak ciezko zrozumiec? skoro myslicie ze chce komus nabruzdzic to chyba sami byscie byli do tego zdolni ale ja nie !!!