Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dorota132

DEKOLORYZACJA

Polecane posty

Go艣膰 dorota132

Witam. Pisz臋 z pytaniem i z pro艣b膮 o pomoc. Do dnia dzisiejszego by艂am jasn膮 blondynk膮. Niestety przysz艂a zima, opalenizna zesz艂a, wi臋c stwierdzi艂am, 偶e dobrze b臋dzie jak w te jasne w艂osy zrobie kila lekko ciemniejszych pasemek (kiedy艣 juz mia艂a tak膮 fryzurk臋) Um贸wi艂am si臋 na wizyt臋 ze znajom膮 fryzjerka, kt贸ra kiedy艣 robi艂a mi tamten kolor w艂os贸w przed calkowitym rozjasnieniem i ustalismy, 偶e ja nie chce cimnych w艂os贸w tylko kilka jasno br膮zowych b膮dz ciemny blond 偶ebym nie wygl膮da艂a blado. Jednak chyba sie nie zrozumialysmy bo kobieta na艂o偶y艂a mi jak膮艣 swoj膮 fryzjersk膮 farb臋 i okaza艂o sie, 偶e to by艂 jaki艣 bardzo ciemny blond, bo po zmyciu w艂os贸w wyszed艂 czarny!!!! jestem zrozpaczona bo musz臋 i艣膰 do szko艂y a przez ca艂e 偶ycie bylam blondynk膮! My艣la艂am o stopniowym rozjasnianu pasemkami albo o dekoloryzacji...sama nie wiem mo偶e kto艣 ma jakis pomys艂.. b臋d臋 wdzi臋czna. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ale spokojnie, ten kolorek kt贸ry na艂o偶y艂a Ci fryzjerka bardzo szybko sie zmyje na farbowanym blondzie,tak偶e na razie odczekaj, a do kolorku sie powoli przyzwyczaisz.No chyba 偶e na艂o偶ysz kilka cieniutkich blond pasemek i lekko rozjasnisz tym w艂osy.Dekoloryzacji nie polecam..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach