Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota132

DEKOLORYZACJA

Polecane posty

Gość dorota132

Witam. Piszę z pytaniem i z prośbą o pomoc. Do dnia dzisiejszego byłam jasną blondynką. Niestety przyszła zima, opalenizna zeszła, więc stwierdziłam, że dobrze będzie jak w te jasne włosy zrobie kila lekko ciemniejszych pasemek (kiedyś juz miała taką fryzurkę) Umówiłam się na wizytę ze znajomą fryzjerka, która kiedyś robiła mi tamten kolor włosów przed calkowitym rozjasnieniem i ustalismy, że ja nie chce cimnych włosów tylko kilka jasno brązowych bądz ciemny blond żebym nie wyglądała blado. Jednak chyba sie nie zrozumialysmy bo kobieta nałożyła mi jakąś swoją fryzjerską farbę i okazało sie, że to był jakiś bardzo ciemny blond, bo po zmyciu włosów wyszedł czarny!!!! jestem zrozpaczona bo muszę iść do szkoły a przez całe życie bylam blondynką! Myślałam o stopniowym rozjasnianu pasemkami albo o dekoloryzacji...sama nie wiem może ktoś ma jakis pomysł.. będę wdzięczna. Pozdrawiam

Ale spokojnie, ten kolorek który nałożyła Ci fryzjerka bardzo szybko sie zmyje na farbowanym blondzie,także na razie odczekaj, a do kolorku sie powoli przyzwyczaisz.No chyba że nałożysz kilka cieniutkich blond pasemek i lekko rozjasnisz tym włosy.Dekoloryzacji nie polecam..