Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejdi F..

CHCE SIĘ PIEPRZYĆ.....

Polecane posty

Zazdrosna to jestem :) Przyznaję :) Ale to nie zmienia faktu że potrzebuję duuużo seksu a mój połówek uważa że to nienormalne, bo kobieta nie powinna chcieć tak często :P

a mówią, że to kobiety nie dają facetom, tego co im się należy a tu proszę. Niech się nie zdziwi jak znajdziesz sobie kochanka...

Gość sebastianWW
u mnie niestety na odwrót... ja potrzebuje a moja słodka jakoś żadko ma ochotę ;/

Gość jasku
kto to jest ten drugi połuwek to jakiś impotent nie przejmuj się ztobą wszystko wpożo oferuję swoją pomoc

Kochanek odpada, bo to nie w moim stylu :P Ale przyczyna do zakończenia związku na dłuższą metę pewnie to jest. On mi się ostatnio upasł i strasznie rozleniwił. Kiedyś było lepiej. Może powinnam go oddać na jakiś obóz przetrwania, żeby brzuchol stracił i kondycji nabrał? Do tego może wzrośnie mu poziom testosteronu i zechce korzystać z tego że ma mnie pod hm... ręką :) Sebastian a ta Twoja dama to przypadkiem pigułek antykoncepcyjnych nie bierze? Bo jak ja brałam to miałam straszliwy spadek chęci.

Gość sebastianWW
Nie, nie bierze pigułek, chyba że o czymś nie wiem. Ale zawsze twierdziła że szkodzą i w sumie to się z nią zgadzam. Więc sam nie wiem o co może chodzić. Jesteśmy ze sobą 5 lat 4 miesiące i 1 dzień :) ja się jeszcze ani troszkę nie znudziłem ;)

No to ciężko powiedzieć :) Ale z kobietami to różnie bywa, te wszystkie skoki hormonalne :) Powinnam się z nią wymienić temperamentem (albo Ty z moim połówkiem) i by wszystko było super pięknie :D

Gość sebastianWW
Tak chociaż raz dziennie ;) a nie tak jak ostatnio .... 2 razy w miesiącu :( nie wiem jak ja to wytrzymuje :D

Ja też chcę chociaż raz dziennie :) Moja połówka ma 32 lata. Leniwiec jeden :P

Gość sebastianWW
co tu współczuć..... Trzeba coś wymyślic :D tylko jeszcze nie wiem co .

Ogłuszyć , zawlec przemocą do wyra i wykorzystać :D Ja tam bym nie narzekała na wykorzystanie :) Bez ogłuszania i wleczenia przemocą do wyra się obejdzie :D

Ale ja chcę tego mojego :) Tylko muszę mu oprogramowanie wymienić :P

Joasiaaa17 ---> niestety błędne przekonanie :(

No właśnie! Dlatego to jest takie dziwne. Może on ma stresującą pracę? Albo faktycznie ten spadek kondycji...

Gość sebastianWW
ile razy można przerabiać ten sam temat ... :( albo ja zaśnie...delikatnie ją rozbudzić... albo jak nie chce... lekko zmusic.... lubi to ale ostatnio nawet na to przeszła jej ochota... Masakra

Pracę ma niestresującą i niemęczącą. Zdecydowanie to ten spadek formy, bo jak się bierze za regularne ćwiczenia i nieco chudnie to się poprawia, Tylko jak go kurcze zmusić do regularności? Z barem nad nim stać? Jak go gonię to jeszcze na złość się opiera :( Kurcze a tyle tu było o babach które się zaniedbują. A co ja mam zrobić z takim facetem? Co prawda brudny itd nie chodzi...

Batem miało być. Czemu tu nie ma edytowania postów? Wrrr

Gość aajm
moze go jakas młódka by ozywila

Gość sebastianWW
spróbuj dać sobie na wstrzymanie a jak już jemu się zachce to powiedz "nie" ---- wiem na swoim przykładzie że to się nigdy nie uda, bo przecierz słowo "nie" nie przejdzie mi w takiej sytuacji przez usta więc też już nie wiem co ci poradzić :(

Sebastian a rozmawiałeś o tym z nią? Jej się tak jak mojemu nie chce po prostu? Nie ma potrzeby, czy nie lubi może za bardzo? Jestem kobietą a nie rozumiem jak można nie mieć chęci :) Jak to się głupio z tym libido układa... Jak człowiek chce to nie ma z kim, jak ma z kim, to się nie chce....

Gość sebastianWW
powiedz mu żeby się wreszcie za ciebie zabrał bo ci się odechce cokolwiek robić w domu --- czyt. wszystko zostanie na jego głowie :D:D:D:D

Próbowałam tak robić bo doszłam do wniosku że może to że ja zawsze jestem chętna go zniechęca. To jest jeden wielki foch, nie odzywa się do mnie przez cały dzień, a potem twierdzi że no przecież on chciał a ja nie chciałam. Jak mu zwracam uwagę że nasza częstotliwość współżycia jest łagodnie mówiąc żenująca to słyszę " To trzeba będzie się częściej kochać" i na tym się kończy. Uduszę go kiedyś, zobaczycie :P

Gość sebastianWW
Niby ostatnio jej sie poprostu nie chce, tylko to ostatnio już trwa dosyć długo :(

wsiądź mu na ego, ale delikatnie. Powiedz, że bardziej Ci się podoba, jak ćwiczy.... Że to zdrowszy tryb życia...