Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capppyyy

Wzielybyscie na moim miejscu tabletki 72 PO?

Polecane posty

Gość capppyyy

Nie jestem juz nastolatka, a zrobilam glupote. Kochalam sie dzisiaj z facetem, byl to moj 2 dzien po skonczeniu miesiaczki, on byl podniecony i ok minuty kochalismy sie bez gumki, potem dopiero zalozylismy i akcja trwala jeszcze dluzszy czas. Teraz mam schizy, bo w plynie ktory sie wydziela z penisa tez moga znajdowac sie plemniki. Wziac na wszelki wypadek 72 PO czy za bardzo schizuje?

dwa dni po miesiączce masz nieplodne. w zależności od dlugości cyklu, nieplodne są 5-6 dni przed i tylez samo po misiączce. nie masz szans bycia w ciąży.

Gość szanse to sa zawsze
:D Moja kolezanka tak wpadla.

Gość capppyyy
Wiem, ze szanse sa zawsze dlatego sie boje. Pocieszam sie ze to dni nieplodne ale i tak... Cholera, stara a glupia :)

a po co tak traktujesz siebie?po co Ci takie nerwy?nie lepiej wybrac antykoncepcje i kochac sie na luzie bez zadnych schiz????a tabletki nie bierz,..nie masz potrzeby i rady pomaranczek ze \"moja kolezanka tak wpadla\"daruj sobie..autorko sex jest super i warto z nigo czerpac korzysci a nie denerwowac sie..a stosujesz jakas antykoncepcje?

Gość buahaha ty czarna taka
madra jestes:D Nie chrzan farmazonow :P Szansa zawsze jest- 6 miesiac mojej kolezanki mi wystarczy jako dowod :P

Gość capppyyy
Majac stalego partnera bralam tabletki, ale teraz mialam rok abstynencji ;) Wczoraj nas z nowym partnerem ponioslo a mial gumki ;)

pomaranczo..nie rozbawiaj mnie...6 miesiac kolezanki dla mnie zadnym argumentem nie jest...bo przeciez zamiast okresu mogla miec plamienia owulacyjne ktore wziela za okres...nie mam ochoty sie klocic tylko wyrazam swoje zdanie...🖐️

capyyy..wg mnie szans na ciaze nie bylo zadnych..a jak wezmiesz tabse bardzo rowalisz sobie organizm ...wiec moze wroc do tabletek i bedzie ok?pozdrawiam zyczac milego dnia...:)