Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chce_wiedzec_wiecej

czy to normalne?

Polecane posty

Go艣膰 chce_wiedzec_wiecej

Hej, nie mam za duzego doswiadczenia z facetami, ale od jakiegos miesiaca spotykam sie z pewnym facetem (ona ma 28 lat, ja 27) i on juz nalega na seks... Ja nie chce sie zgodzic, mimo, ze jestesmy juz po smielszych pieszczotach, wiec powiedzial, ze postara sie poczekac az bede gotowa. Ale za to chce zebym go dotyka艂a, lub robila mu dobrze reka, on tez mnie oczywiscie piesci... Czy to normalne? W tym sensie, ze czasem czuje sie tak troche przedmiotowo, nie wmiem, moze ja jestem jakas dziwna? Czasem mu wystarczy moja sama obecnosc, podczas gdy on sobie dogadza..... A jak bylo u Was? Czy moj facet jest normalny czy cos z nim nie tak... ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chce_wiedzec_wiecej
nikt sie nie wypowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doti----26
jeste艣 totaln膮 egoistk膮 chcesz 偶eby ch艂opak robi艂 ci dobrze a ty w zamian co mu dajesz ? i p贸偶niej problemy w zwi膮ku bo jaka艣 egoistka ma zachamowania lepiej id偶 do klasztoru albo kup sobie big wibrator , a nie zawracasz du.. ch艂opakowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzika Mamba
je艣li Ci to nie pasuje to po prostu tego nie r贸b jeste艣 wolnym cz艂owiekiem, najwyra藕nej tego nie wiesz.... ja czu艂abym do siebie obrzydzenie robi膮c co艣, do czego mnie si臋 zmusza.... We藕 sko艅cz z tym facetem, nie warty zachodu, i tak nie b臋dziecie do siebie pasowa膰, a Ty z ka偶dym dniem coraz bardziej nie b臋dziesz chcia艂a si臋 z nim przspa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce_wiedzec_wiecej
to nie chodzi o to, ze ja mam jakies straszne opory, po prostu nie mam jeszcze duzego doswiadczenia z facetami i zastanawiam sie, czy z nim jest wszystko ok.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzika Mamba
mnie bardziej wkurzal m贸j by艂y, kt贸ry po p贸艂 roku bycia razem, sypiania w jednym 艂贸偶ku, ci膮gle nie by艂 gotowy :D To zdrowy, m艂ody cz艂owiek, co si臋 dziwisz 偶e chce....inn膮 spraw膮 jest to, 偶e nie szanuje Twojej pro艣by o poczekaniu..... najwyra藕niej nie da艂a艣 mu wyra藕nie do zrozumienia, 偶e po prostu nie chcesz, nawet takich "mizia艅"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doti----26
no to w jaki spos贸b chcesz zdobyc d艣wiadczenie? poprostu nie chcesz to nie r贸b i znajdz sobie innego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce_wiedzec_wiecej
moze jeszcze jakies opinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziadek Mr贸z
uhu-hu uhu--hu hu uhuhu

Udost臋pnij ten post