Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*zaczarowana kredka*

dlaczego plamie...??

Polecane posty

witajcie! mam do WAs pytanie... jestem po2miesiecznej przerwie w braniu w tabkletek i od tego opkaowania jest cos nie tak... zaczelam brac w pierwszym dniu miesiaczki 17 grudnia 2008 roku i przez caly czas mam jakies dziwne plamienia... do konca opakowania zostalo mi 3 tabletki... i nie wiem co mam zrobic... czy po skonczeniu tego opakowania... i po 7dniowej przerwie mam rozpoczac kolejny blister... czy nie... bo jesli mam takie plamienia to nie wiem czy krwawienie z odstawienia mi sie pojaw wogole... prosze.. poradzcie cos bo jestem poraz pierwszy w takiej sytuacji... nigdy cos takiego mi sie nie zradzylo... i nie wiem co mam zrobic...:(

moim zdaniem jezeli njestes po przerwie to mozliwe sa takie plamienia, ai i u mnie po 6 miesiacach brania yasminelle pojawily sie nagla i lakarka mi powiedzxiala ze tak tez moze byc. dodam ze to bylo pod koniec opakowania i krwawienie wystapilo. jak tak bedziesz miala dalej tomoze zmien tabsy?

wiesz... biore cyprest... przez poprzednie ze tak sie wyraze \"etapy\" brania tabletek nic mi sie nie dzialo.. a tu teraz taka niepsodzianka.... myslisz ze taki normalne krwawienie powinno sie pojawic podczas przerwy??

mysle ze tak:)) :* mi sie wtedy pojawilo ja mam inny problem,moze bedziesz wiedziala jak mi pomoc...czy wiesz moze czy jezeli krwawienie z odstawienia wystepuje to znaczy ze nie amma ciazy? wspozyje zadko z moim TZ oststnim razem nie do koncxa sie kochalismy, potem mialam 2 razy krwawieie z odstawienia. zrobilam z 7 testow wszystkie negatywne ale sie bije nadal. przeczytalam dzies ze testy i tak moga nie pokazac ciazy a kawaienie mozew wystapic...zglupialam juz ;( jutro mam inekologa ale tak sie biej ze az mnie mdli;(

wiesz... jesli 7 testow wykazalo brak ciazy... i masz krwawienie z odstawienia to w ciazy nie jestes... nie panikuj!!! kobieto... 7 testo nie mogloby sie pomylic..:D wiem co mwie... ja jak podejrzewalam ciaze.. wykonalam test i za pierwszym razem pokazal mi ise wynik pozytywny.... ale tak na wszelki wypadek pytalam sie swojej ginekolog czy testy moga sie pomyliv=c.. powiedzial ze jesli test jest wykonany prawidlowo... z porannego moczu(najlepiej) w dniu spodziewanej miesiaczki.. albo po dniu spodziewanej miesiaczki nie ma szans na zly wynik testu... a Ty dodatkowo jestes zabezpieczona przez tabletki... jestem pewna ze w ciazy nie jestes:) uszka do gory i nie panikuj:)

dziękuję Ci bardzo:* naczytalam sie roznych rzeczy i teraz wariuje ni i jeszcze czesto chce mi sie siku..takze juz w ogole..wiesz wczorajsza noc az przeplakalam

poprostu nie radze sobie psychicznie z takimi rzeczmi sluchajmoze na gg pogadamy:> 6018573 napisz, będzie latwiej!

...wiem cos na ten temat... tez bralam tabletki... byla gumka... chwila przyjemnosci... ale tak jakos sobie ubzduralam ciaze... juz jedna corcie mam... i druga ciaza bylaby nie w tym momencie co trzeba... wykonalam 6 testow i wszystkie negatywnie powychodzily:) naprawde.. uszka do gory:) stres robi swoje.. a psychika kobiety jest tak tajemnicza jak zamek strachow...;)